Mulla jäi loppukuusta isänpäiväsukat kesken. Biologinen tuskin lukee tätä blogia, joten voin ne näyttää. Valmistuivat siis vasta tässä kuussa, puikkokoon jo unohdin. 3,25 mm puikot oli esillä, olisinko niillä tehnyt vai paksummilla? Ainakin jouduin muuttamaan IK:n Favourite socksin (olihan tää siitä?) mallia pienemmille silmukkamäärille, kun halusin tehdä kunnon paksut sukat ja käytin Retu-sukkalankaa. (Syystä että yritän käyttää ihan omia lankoja, enkä ostaa uusia. Tästä langasta oli alunperin tarkoitus tulla mulle itselleni Brego-sukat. Ehkä joskus jostain ihan muusta langasta nekin valmistuu. Pehmeämmästä...)

Undulating rib socks, Retua meni 144 g, sukkien koko noin 45-46 toivottavasti.

2044394.jpg2044426.jpg

Kuva myös matkan varrelta, tähän jäi kun sukkasato loppui kesken.

2044417.jpg

Marraskuu on tietysti lapaskuu, sitä plaatua on tulollaan (vaikka yhdet sukat pitäisi vielä ehkä kenties lahjaksikin... ehkä joulukuun puolella?). Siitä huolimatta, koska ohje tipahtelee mysteerinä pala kerrallaan viikottain, puikoilla on myös toistaiseksi ihastuttavat Mary's Garden sukat. Nämä pidän itse! Otin lahjaksi saamani (kiitos vielä ja vilkutuksia, tiedän että luet!!) Mokkasukka-lankaa, väri on Viimeinen Keisari. Vielä ihanampaa neulottuna kuin vyyhdillä tai kerällä, kerrankin. Näissä kuvissa aurinko tosin vääristää, mutta olipa nautinto kun olin nukkunut yhden paremman yöunen ja sitten paistoi aurinko ja neuloin ykkösvihjeen näistä sukista, ihailin värejä ja olin hetken onnellinen. Se on harvinaista nykyään.

2044410.jpg

Ykkösvaihe siis tehty, puikot on 2,5 mm. Harmittaa, kun printteri ei nyt suostu toimimaan. En jaksa edistää näitä sukkia läppärin näytöltä ohjetta tihrustaen.

2044414.jpg