Jaksaisinpa tänään ottaa kuvia keskeneräisistä. Jaksaisinpa puurtaa pari ufoa valmiiksi. Kunpa ei sataisi. Jaksaisinpa Koiran kanssa kunnolla metsälenkille illalla. Jaksaisinpa tiskata (raivata, pyykätä).

Väsyttää. Lamaannuttaa.

Onneksi on iloisiakin asioita. Kuten Hepsin arpajaislahja. Ei ole mulla kuvaa siitäkään. Kaikeksi onneksi Hepsillä on! (Käykääs kurkkaamassa!!) Kiva oli kotiintullessa löytää noin mukavia juttuja. Lankaa, saippuaa, nameja. Kirjanmerkkikin! Luen joka päivä. Kirjanmerkki on mieleinen! Korttikin oli, kaunis sellainen. Kiitos!

Vihreä Samos haluaa virkattavaksi. Olenkin suunnitellut Keskilapselle jalkapallonkuljetuspussia ketjusilmukkaverkosta. Osaisinkohan? Riittäähän yksi kerä? Testing, testing... Olisi Keskilapsen väriä. Pitääkin katsoa sitä Helmikseltä saamaani pussukkaa tarkasti... (Ihan kuin ei olisi keskeneräisiä yhtään...)

Keskeneräisistä tulikin mieleeni, että ajattelin ihan todella puristaa vähän vielä fufoilukampanjan viimeisellä viikolla. Saatan saada aikaan sen vauvan puseron, ehkä kenties mahdollisesti. Serkku sai Irlannissa pikkuruisen tyttövauvan viime viikolla. Kehtaisikohan sen möykkypaidan lähettää...? Katsotaan. Kappaleethan olisivat valmiit, puuttuu yhdistäminen, päättely ja kaulus. Ja kisun nassu. (Josta tulee mieleen jo seuraava projekti: ei ole apupupuillakaan naamoja)..... Neverending story.

Siksi fufoilisin, kun sain eilen illalla Mystery Stole 3:n kakkososan neulotuksi eli sen kanssa tulee parin illan tauko. Hyvin sain kiinni mökkeilyn jälkeen.

Ostin eilen lankaa. Olin yksinäinen. Mies on Jyväskylässä töissä ja lapset Äidin kanssa Keski-Pohjanmaalla hyttysten syötävinä mökillä. Josta pääsemme alkuun: Jaksaisinpa ottaa tänään valokuvia - langoistakin. (Suunnitteilla joululahjoja, ajatelkaas sitä!) Alfaa 400 g muodikkaan (mustan-)harmaana, 100 g Kamenaa muodikkaan (vaalean-)harmaana, Sisua 6 * 50 g kahtena muodikkaan harmaana ja kolmena muuna, aivan eri kirkkausluokan värinä. Toivottavasti tulevat esiintymään valmiina vaatteina vielä joskus. Kuulemma syksyn muotiväri on ihan selkeä. Sattuu myös olemaan Esikoisen lempiväri. Harmaa siis.

Kamena on muuten halpa lanka.