Ihan liian helppoa (kun sattuu palvelut joinain päivinä toimimaan, toisin kuin muutama viikko sitten) tämä klikkailu netissä. Yht'äkkiä sitä on nähnyt jotain ja tilannut. Ihan vain itsellekin tiedoksi tässä, että kun käyttää hyväkseen vaikka Forexin sivun valuuttalaskinta, huomaapi ostaneensa tarpeeksi edullisesti.  Tulee niitä eBayn puikkokaupan bambupyöröjä sitten ne 15 paria, pituus 80 cm. Maksoi kuluineen kaikkineen 12,65 euroa. Ei paha. Ei paha. Jos en nyt vähään aikaan ostaisi lankaa, niin ei tämä harrastaminen niin järkyttävän kallista ole.

Ehtisi vain käsitöillekin. Harrastin viikonloppuna muuta kivaa. En neulonut yhtään silmukkaa. En myöskään ole ollut kotona yhtä aikaa kameran ja päivänvalon kanssa. Olisi kuvattavana yksi virkattu Nasu ja silkkihuiveja (joista yksi jo lähti uuteen kotiin valokuvaamatta) ja Esikoisen ja Keskilapsen koulukäsitöitä.

Tanssista: Kuopuksen ryhmä meni ihan eri suuntiin lavalla, taisi siinä poistuessa joltakulta pienimmältä päästä itkukin. :-( Söpöjä ne silti oli ja yrittivät kyllä. Ensi vuonna olisi Kuopuksen tarkoitus mennä kouluikäisten ryhmään, saapa nähdä onnistuuko keskittymään paremmin. Toinen tansseista sitä paitsi onnistui aivan hienosti ja tyttö oli reipas ja onnellinen. Esikoinen oli itkettävän hyvä. Siis ihana - jokaisessa  viidessä tanssissaan! Äitiyden tähtihetkiä oli taas.

Ihana aarreaittapaikka muuten on Daily Knitter, jossa on uusi ilmaisohje joka päivälle! En ole ehtinyt (!) tutustua tarkemmin, mutta varmasi selailen tuota joskus vielä koko illan. Aah!!!

(Ps Salainen neuleystäväni ei ole vielä saanut viimeistä pakettiaan, mutta uskalsin laittaa Project Spectrum sivulleni hänen saamansa kännykkäpussin, ja jopa Aura sen sieltä bongasi! Moi, vaan! Hienoa salapoliisintyötä! Tänään jään suoraan töistä agilityharkkoihin, kotona vasta noin 20.30. Taitaa jäädä viimeisen paketin viimeistelytyöt huomiselle, eli vain nippa nappa saan lähetettyä toukokuussa!)