Jo jonkin aikaa sitten Juska ilmoitti minun voittaneen arvonnassa. Heidän perheeseensä syntyi pikkuinen vauva, joten on ihan ymmärrettävää, että postiin ei ihan ensimmäiseksi ehtinyt! Tänään oli postilootassani paketti! Lankaa, suklaata ja kaunis kortti keväisine toivotuksineen. Mitä sitä neuloja muuta tarvitsee? (Paitti rakkautta, ja sitä olikin jo omasta takaa.) KIITOS!

467341.jpg

Mielessäni siintää pitsineulejakku Kuopukselle. Sellainen söpöstelyyn, ei lämmittämiseen tarkoitettu. Siihen tuo lanka olisi passelia. Vai keksiikös joku jonkun muun idean? Huiviksi? Pörröistä on ja henkäyksenkeveää.

Muutenkin minua on lahjottu vaaleanpunaisilla. Kasasin lahjalangat yhteispotrettiin (Hot Socks on muualla, koska 'ei kuulu joukkoon' ja sitäpaitsi punaista):

467339.jpg

Mietin juuri haluaisivatko Havaijit leikkiä Violan vai Malibun kanssa. Joku kesätoppi Keskilapselle (?) tai Kuopukselle.

Katselin laatikkoa, että olenkos itse ostellut vaaleanpunaista. Olihan siellä Tovea kaksi kerää eri sävyissä ja sitten yksi hillitty roosa alpakkakerä. Ne on tarkoitus neuloa ehkä vihreiden lankojen kanssa.

Alkaa ehkä olla aika ruveta kevätneuleille piakkoin??

Nyt ruuanlaittoon! Esikoisen bussi lähtee neljältä...

Kirjoitti Rouva Vaaleanpun... eiku Oranssi!