Ei tasan millään lataudu kuvat Vuodatukseen. En näytä teille sytomyssyä enkä Usaan lähteviä Java-sukkia. Pöh.

Keskilapsi on köyhdyttänyt mut tällä viikolla tehokkaasti. Ostettiin kamera, Samsonite-matkalaukku ja kahdet housut. Mun maksamat pari postimyyntipaitaa tuli myös tällä viikolla. Alkaa olla kamat Usaan hankittuina. Tuliaisiksi menee salmiakkia (maistiaisiksi, vielä kaupassa), englanninkielinen Kalevala, vauvalle Lavanda-takki ja vanhemmille molemmille sukat (joista toiset ohi kiilakavennusten, mutta siis kesken). Viisumikin tuli viikolla. Lähtöitkut (mun) itketään ensi perjantaina Helsinki-Vantaalla.

Eilen neulotutti kesken työpäivän niin että melkein kipeää teki. Loppui se päivä onneksi ja matkalaukkuostosten jälkeen sain purkaa neulontapaineita. Mulla on kamala inspitaatio saada neuloa onteloneuleinen kaulaliina! (Ostin sitä varten 8 eri väristä kerää lankaa, Gjestalin Jannea paitsi yksi kerä jotain muuta että sain tarvittavat värit.) Perästä kuuluu. Nuo sukat on vain pakko pakertaa ensin.

Mun ihana Puoliso poimi entisestä kotikodistaan, tai siis sen pihalta, viinimarjat vaikka oli kuumeessa ja on keitellyt yli 20 litraa mehua. NAM! (Ennen kuin älähdätte: me muut oltiin töissä/koulussa kun hän toisella paikkakunnalla poimi, ja nyt keittopäivänä ei ole ollut enää kuumetta.)

Palaan astialle kun kuvat joskus suostuu latautumaan.