Mulla oli 46 g Ilun ihanaista vihreää sukkalankaa jäljellä omista sormikkaista. Päätin, että se riittää Kuopukselle Tennarisukkiin. Riitti. Gramma jäi.Puikot oli 2,25 sukkapuikot. Koko 39-40. En itse tykkää tuollaisista varrettomista, mutta tyttö kylläkin ja se on pääasia.

Kävin muuuten eilen Helsingissä Sihteeri & Assistentti -messuilla. Oli virkistävää vaihtelua konttuurilla istumiseen. Tein enimmäkseen oikein töitä siellä, samassa oli Liikelahja-messut missä kyselin firmaan monenmoista. Itselle tein ohessa sitten hiustenhoitotuote- ja meikkiostoksia (mun ekat Joe Blascot!).

Junassa ja itse asiassa ihan vähän vielä Messukeskuksessakin viimeistelin sukat Pikkuveljelle, jolla on synttärit tällä viikolla. Kuvasin sukat edellisenä iltana ja punnitsin ekan sukan. Pääseepä raportoimaan, vaikka luovutin sukat eteenpäin Helsingissä (kuriirille ja tietokonekorjaajalleni eli lasten Vaarille).Raidoittaminen oli sikahauskaa! Novitan Nallen (+ osassa Aloe Veraa) jämäkeriä yhteensä 82 g. Mun käsialalla niille sopiva puikkokoko on 2,75 mm. Perussukka sileällä varrella ja vahvistetulla, ranskalaisella kantapäällä. 56 s. Napakat kokoa noin 42.

Näistä sukista ja niistä joita neuloin eilen illalla olen huomannut, että osaan ilman ohjeesta tarkastamista ranskalaisen kantapään, silmukoinnin neulomalla, kasialoituksen varpaista ja tiimalasikantapään. Helpottaa kummasti, kun alkaa sujua perusperusjuttujen lisäksi ulkoa nämä "uudet perusjutut". Huonoa suomea, koittakaa ymmärtää ajatus.

Puikoilla on kahdet sukat lisää. Mennee muutamia päiviä ennen kuin on valmista esiteltävää. Jos esitellään ennen joulua...