1399982.jpg

E-mummun äitienpäivälahja valmistui ajoissa! Jes!

1399958.jpg

1399988.jpg

Malli on Villapallon Holvit. Lanka on Handpaintedyarn.com:n Lace-villaa, väri Selva Negra, eli
Musta Metsä, jonka sain onnekseni ostaa Raijalta Tampereen neuletapaamisessa viime marraskuussa. Ohutta oli, lankaa meni 47 g yksinkertaisena. Huivi on pingotuksen jälkeen noin 150 cm siipiväliltään ja korkeudeltaan 80 cm. Puikot oli KnitPicksin Harmony- pyöröt 4,5 mm. Lanka on oikeasti hyvin tummaa ja vähän räikeähköä vihreää vaihdellen. Tykkään. Kuvat kun oli huonoja ja värit varsinkin, niin korvaan taas laatua määrällä. (Tyhmä mikä tyhmä.)

1399975.jpg1399977.jpg1400020.jpg

Tätä oli mukava ja joutuisa tehdä. Loput tästä langasta voisin käyttää kaksinkertaisena värien tasoittamiseksi, vaikka toisaalta on aivan ihastuttavaa kun on tuollainen hönkäyksenkevyt huivi.

Teen nyt kiireellä jotain. (Sorry, Äiti, ei ole toinen äitienpäivälahja - vielä.) Menee salaiseen pakettiin ja tulee esitellyksi sitten joskus. Mainitsen paljastumisen mahdollisuuden uhan tiedostaen, menee ne arvaukset väärin kuitenkin. Olen neulonut nyt pääsiäisenä todella paljon tätä uutta juttua. Holvit valmistui kiirastorstain iltana, pitkänäperjantaina alkoi tämä salainen projekti. Lankalauantai oli nimensä veroinen. On tässä silti metsään, jopa seikkailuun ehditty, ja pyykkiäkin pesty sekä Pottereita (kakkosta ääneen Kuopukselle, itselle viitosta kertauksena vielä vain, nukahdan kesken luvun eikä etene) luettu.