Otsikko on mielipide ja hyvin henkilökohtainen sellainen. Ikäni on alkanut ykkösellä, kun viimeksi olen tieten tahtoen hankkinut päälleni laitettavaksi tai kotiini esille mitään sinistä. (Paitti farkut joskus.) Nyt sitten urheilen, hämmästyttävää kyllä. Kuulun seuraan, Koiran kanssa. Seuran väri on sininen, ei auta. Edustustakki oli hommattava, on se nyt asiallista esiintyä porukan kuteissa kun tekee talkoita ja on kisoissa töissä. Ja muutenkin, yhteenkuuluvuuden vuoksi. Karmein mahdollinen sininen, se lippuväri. Huh. Tässä takin selkämystä:

1858783.jpg

Puulaakin logo on tuollainen vasenkätisesti kallistuva tikkukirjainteksti. Suomenlipun väreissä. Sitä rupesin ruutupaperille suunnittelemaan, kun päätin kostaa Koiralle, ja pistää sen pukeutumaan mätsäävästi. -- Kyllä, nyt mä oon semmonen kaamee mummo, joka tahtoo Fifille omaan jakkupukuun sopivat releet. Hehe. Siis rapaisille kurakentille lämpöä elukalle. Voin sanoa, että Koiran kuvaaminen ei ole helppoa, ja sen päällä olevan neuleen kuvaaminen vielä vaikeampaa.

1858774.jpg

1858775.jpg

1858776.jpg

Logo on kapeaan selkään vähän leveä. Piti ottaa actionkuvat molemmilta kyljiltä erikseen...

1858781.jpg

1858782.jpg

Lanka on Novitan Seitsemän veljestä 109 g ja malli ikioma. Massupuolella (jota ei kuvattu) on ribbiä, jossa tein levennyksiä ja kavennuksia. Kauluksessa on muka vähän suomenlippuja. Selässä ois saanu olla vähän enemmän silmukoita ja hihat tiukemmat, mutta ok paita.

Jatkoin neulomista kolmesta syystä. 1. Tahdoin käyttää sinisen langan loppuun. (Onnistui melkein.) 2. Tarvitsin helpponeuleen työpaikan kesäretken bussimatkalle. 3. Siedätän itseäni siniseen ja päätin käyttää sinisen takin kanssa lisää sinistä.

Tein itselleni simppelit kämmekkäät / palmikkaat ja sotkin karmeaa kirjailua päälle. Koiraharrastuksiin sopivat vehkeet, kun jää sormet vapaiksi namin antamista ja rapsuttelua varten. Eikä oo niin hienot, että tarttis varoa sotkemasta. Seitsemän Veljestä 53 g, muistaakseni vain 10 s per puikko ja nelosen halot.

1858777.jpg

1858779.jpg

Valkoisesta langasta teen pipon. Ihan on vasta alullaan. Jokon Lina.

Jotain muuta valmistuu ehkä tänään vielä. 100 % villaa, pienehkö työ.

Ensi viikolla alkaa Sukkasato, kyllä sukattaakin. Yhdet keskeneräiset on huudelleet yöpöydältä, mutta tein näitä sinisiä tässä välissä enkä kuunnellut ollenkaan.