Oma viimeinen pakettini on vaiheessa vaikka pitäisi olla jo postissa. Onneksi olen tässä kuussakin lähettänyt jo jotain, vain paljastus ja jotain pientä on lähtemättä.

Saamapuolella olen päässyt kierroksen päähän, ja kivaa on ollut. Sain jälleen kerran mukavan paketin! Tässä kuva:

1575540.jpg

Kuten kuvasta kuuluu, sain kortilla terveiset (joissa selvitys kuka salaiseni oli), namia koiralle ja itselle, selkeästi tervehdyksen oranssiin suuntaan (kuinka huomaavaista!) kehäkukan siemenien myötä, ja käsityöteemaa aivan huippuhienojen lankojen muodossa. Kaksi pehmeän ihanaista, ohutta ja kaunista kerää Silviaa. KIITOS!! Edit: Uskomatonta, lankaa tuli vielä kaksi vyyhteä (yht. 4!!) lisää postin kantamana keskiviikkona. Voi jukra miten ison ja ihanan huivin näistä saa!! Kiitos!!

Koko kierroksen ajan on ollut jännittävää, en ole ollenkaan arvannut kuka Salainen Lähettäjä on. Kutkuttavasti olen saanut blogikommentteja sekä omaan että Koiran blogiin. Paketeissa on kiitettävästi muistettu myös nelijalkaista. Kortti paljasti Ailan Katalan kujeet -blogista. Uusi blogituttavuus, kivaa saada tuoretta luettavaa. :-)

Värkkäilen taas joku päivä sivun SNY-asioista. Kunhan nyt saan viimeisen lähetykseni matkaan. Tosin jo nyt voin paljastaa, että se kenelle lähetän, on vähän käsityöväsähtänyt juuri nyt, ja voi olla ettei sitten luekaan neuleblogeja niin ahkeraan, että tarvitsisi paljastumista pelätä. Mut kuiteski. Olkoon vähän aikaa salassa. (Huomennakin on vaikea ehtiä postin kautta. Torstaina, varmaan, ehkä, toivottavasti, laitan postit etiäpäi.)