Nämä esittelin jo lapaskuun aikana, valmistuivat marraskuun viimeisen päivän iltana. Täällä vasta nyt, sillä Äiti on syntynyt lusijaksi (vitsivitsi, Lucian päivänä) ja sai nämä syntymäpäivälahjaksi.
 
2109432.jpg
 
Ei yhdeksää väriä kuten ohjeessa, mutta viisi kuitenkin. Ei kierrereunaa eikä hapsuja. Silmukat ohjeesta ja kuvio. Neljännen eli sen puolikkaan kukan halusin jättää pois, kun en tahtonut tynkää. Tein siis yläreunaan pelkkää pohjaväriä. Ranneosa on tasona ainaoikeinneuletta ja sitten sukkapuikoilla normaalisti loput kaavion mukaisesti. Peukussa lopetin myös kuviot kuuden kerroksen jälkeen. Pakko oli sitten kaventaa silmukoita, yksivärisenä mulla kasvaa tiheys tosi paljon eli olisi tullut paukapäinen peukku.


Puikot 3.25 mm Knitpicks Harmonyt, langat omasta varastosta yhteensä 65 g: ruskeaa, vihreää ja vaaleanpunaista Nallea, vihreän-ja violetinkirjavaa Nalle Coloria.

2109435.jpg

Valmistuivat raivoisan loppukirin ansiosta lapas(marras)kuun puolella, vähän ennen puoliyötä päättelin viimeiset hriljoona langanpäätä. Koko on pieni naisten koko. Muistiin: jos tekisin omiin käsiin sopivat, puikot ja lanka isommaksi tai sitten näin napakat lapaset mutta lisää kerroksia yläreunaan.