Syksyn Salainen Neuleystävä oli mahdottoman hauskaa! Sain mau-ahtavia (Katti Matikaista matkiakseni) paketteja ja lähettäminen oli tosi innostavaa. Vihdoinkin saan kertoa, että postia minulta pitkin syksyä sai Kaisa (Kerällä-blogista).

Jaksakaapa klikata tästä itsenne Salainen Neuleystävä Syksy 2007 -sivulleni, jossa kerron millainen syksyn pakettirumba oli. Siellä on kuvaa ja tarinaa, jotka odottivat julkaisuvalmiina vain tietoa, että paketit on perillä...

Kivaa oli.

Kaisa sai SNY paketissa samanlaisen Legs-tyypin kuin Teisa blogiarpajaisvoitossaan, joten Teisan lahjakin oli kertomatta. Tällaisen paketin lähetin hänelle Inside Out - 1 v - arvonnasta.

1078490.jpg

Kiva kun on jotain blogattavaa. Kuviakaan ei ole tiedossa juuri lainkaan nyt Hyskuun aikana. (Kiitos, Helmis, kiva kuukauden nimi.) Hyvin varovaisesti voin mainostaa, että Salaista käsiin on valmis, hempeä huivi pingottuu, puikoilla Ailit ja Vaaleat käsiin (ja barettikokeilu purettu). Kuvia kuukauden päästä tai joskus. Mahdollisesti tässä kuukauden aikana ei juuri kuvia näy, ja jututkin voi kosketella muita aiheita kuin neuleita. Ehkä aika monessakin blogissa?

(Ostin muuten viime viikon neuletapaamisesta lankaa. Kivaa ja kaunista, 187 g. En suostu katumaan.)