- että nyt ostatte nenän edestä vaa'at pois kaupasta kuleksimasta, mainitsen että olen höpsähtänyt mummo (juu en biologisesti sentään) ja haaveillut jo jonkin aikaa (lankahamstereista lähtien) keittiövaa'asta. Ovatten vain ihan törkeän hintaisia. Nyt saksalainen halpaketjukauppa tarjoaa maanantain yhdenpäiväntarjouksena sellaisia sopivampaan hintaan. Hakisikohan itselleen? Hmmmmm....

http://www.lidl.fi/fi/home.nsf/pages/c.o.20071015.p.Keittiodieettivaaka

Vähintään 12 per myymälä ja rajoitetusti tavaraa. Moneltakos se aukeaa? Lähimmät ainakin ysiltä aamulla. (Miettii ja kurkkii Mattia kukkaron pohjalla.) Ihme lelujen haalimista tää neulominen. Kirjojakin taas tilasin. (Huoh.) Eilen kun kädet melkein kuoli lopun seiskaveikan kerimisestä (sukkia tykkään tehdä kahdesta valmiiksi erotellusta kerästä), päätin ruveta etsiskelemään vyyhdinpuita (kun ei niitä anopin vanhoja kerta kaikkiaan löydy mistään) ja kerijälaitetta. Ne olisi niin poppis. Ja nyt lähtee Wetterhofille tilaus Sivillasta, kun ei mulla ole mitään sopivaa siihen Mystic Watersiin... (Vihreää, väri, 919, sininen ei nappaa, ei.)

976160.jpg

Luovutin Langattoman lokakuun suhteen. Saas nähdä onko miinuskympissä toivoakaan. Eilen ostin koiranpaitalangaksi 7v:tä, kun on tilattu paitoja. Siihen olisi voinut jättää, mutta menköön nyt samaan konkurssiin huivilangatkin. Ni.

Lapset lähtee lomille. Meinaan kuulkaa neuloa joulujutskia viikonloppuna. Ensin vain pitää saada kakrut mummulle.

Onko teillä lainata tunteja vuorokauteen ja ehjät ranteet ja sormet? Voisin vaihtarina vaikka jutella mukavia ja pitää seuraa. (Nimimerkki vähän yksinäinen joskus.)