Pikaiseen kuvatonta.

Eilen elin jänniä aikoja neulomalla. Lanka väheni, kerrokset samoin. Pavonis valmistui illalla. Päättelykerroksella etsin pyykkin menevien housujen taskusta pienen nöttösen lankaa, jonka olin aikaisemmin leikannut pois solmun takia. Sain huivin loppuun. Lankaa jäi 10 cm päättelemiseen. (Olisi sitä ollut toinen vyyhti, mutta hyvä näin.) Ihana lanka, muuten. TeeTeen Elegia. Miellyttävä neuloa, herkullisen ohut. Villan  (70%) lisäksi tussahsilkkiä (30 %). Lopputuote on pingottamatta. Kuvia myöh.

Näin netissä ihanan langan, Ilun kaupassa. Nam. En osta. Yritän nyt ryhdistäytyä, mulla ON lankaa moneen tarpeeseen, ja PoikaKoira tarvii kans maksaa. (Tarvitaan myös vakuutus sille, eläinlääkärireissuja tulee ainakin rokotusten verran, boksi ja peti hankitaan, omat ruokakupit, lisää evästä, pentuvaiheesta selvittyä tarvitaan miehekäs panta ja uusi laadukas talutin, ehkä jotain leluja, jne, jne. Kohta karkaapi mopo käsistä, jos en vahdi itseäni tiukasti.)

Tarttis siivota ja pyykätä. Ei oo mun herkkuhommia. Yritän mobiloida lapsityövoimaa raivaustöihin, mutta ovat jo vähän takakireitä tulevan koulunalun(kin?) vuoksi. Esikoinen ehtii vielä ensi viikoksi prometheusleirille, kun näillä alkaa koulu vasta maanantaina 11.8.