Selvisin hengissä viikosta, vaikka Puoliso oli koko viikon työmatkalla ja koulut alkoi, oli harrastuksia ja vanhempainiltaa, auto hajosi ja korjaantui (!) ja palasin töihin sairaslomalta. Koti ei ole kovin siisti, mutta lämmintä ruokaa on syöty joka päivä ja kaupassakin juostu useampaan kertaan sekä joitakuita koneellisia pyykkiä pesty. Puoliso lupaili ensi perjantaiksi ehkä kotiutua. (Kamalia nämä kahden viikon reissut.) Ehkä selvitään siihen asti.

Kuopuksen jalka on ok. Haava on ummessa. Otin perjantai-iltana myöhään itse tikit pois tytön nukkuessa. Rohkea Rouva Oranssi! Ei edes ilme muuttunut tytöllä. Ei siis tuntunut missään.

Neuloin Flutter By -sukkien jämälangoista pienenpienet kämmekkäät Kuopukselle. Lisäksi on valmistunut puolitoista vaakatilkkua lisää ja nelosvihje MS3:sta eli Joutsenlammesta.

Kouluaikojen paras ystäväni soitti yllätyksen tänään. Menevät äijänsä kanssa naimisiin kuukauden kuluttua! Ovat olleet vain vähän lyhyemmän ajan yhdessä kuin Puoliso ja minä, joten 'jo oli aikakin'... (Meni meilläkin melkein 13 vuotta ennen kuin päädyttiin naimisiin vuonna 2000.) Heillä myös pari yhteistä lasta, vanhin saman ikäinen kuin meidän Esikoinen eli 14 v. Herttaista.

Mitähän pukisin häihin? Huiveista voisi olla aika tehdä valmiit - Lehmus ja MS3, ja sitten päätän kumman laitan. (Ja heti rupesi tekemään mieli uuttakin huiviprojektia. Sain juuri kirjaston ja kopiokoneen avulla hankituksi ihanaisen Shetland Triangelin ohjeen.) Entäs lahja? Voisinko tehdä jotain itse? Hmmm.. Ehdotuksia, anyone??? Please!!

Niin. Ufoille voisi vielä antaa loppukirivauhtia. Jos viitsis.

Pyysin kutsua -10% projektiin, jossa laihdutetaan itseä ja lankavarastoa ajalla syys-joulukuu. Hmm.