Odottelen tässä, että YouTubeen latautuu agilityvideo Koirasta ja minusta radalla. Kyllä sitä näyttää itse isolta, kömpelöltä, tyhmältä ja hitaalta kun katsoo nauhoitusta. Koiran blogiin linkitän, jos muistan miten se tehdään. (Ja kunhan lataantuu.)

Olen vieläkin ihan liekeissä agilitymenestyksestä. Seuraavat kisat on sitten kakkosluokassa, sunnuntaina. Eilen olin talkootöissä agikisoissa, ja olipa mukava ilta. Ratatyöntekijänä sain seurata kisaavia koiria, rimoja nostin jos putosi. Tietysti myös rakensin esteitä radalle ja purin pois, semmoista jumppaamistahan se on, lähes kuntoilua. Olen tavattoman hyvässä seurassa, kamut on kivoja. Valtavasti ollaan saatu Koiran kanssa onnitteluja seuratovereilta ja muilta tutuilta livenä ja sähköisesti, kiitos siitä.

Muutakin hienoa on tapahtunut. Keskilapsella on vihdoin vaihto-oppilasperhe ja sijoituspaikka tiedossa! Lähtee syyskuun alussa Minneapolisiin, Usan Minnesotaan. Perhe on nuoripari, jolla on vauva ja koira. Oikein hyvän paikan löysi! Tunnen iloa.

Käsitöissä koitan olla sekä ahkera että maltillinen. Puoliso on hieman vihjaillut kuinka paljon joutuu tekemään kodin eteen. Nyt koitan vapaapäivää viettää niin, että teen aina jotain hyödyllistä ja sitten neulon vähän aikaa. Onpa tässä salaatti valmiina päivällistä varten, pyykkihommia tehtynä ja ruoho leikattuna. KYH alkoi ja puikoilla on resorineuletta hyväntekeväisyyteen.

KYH 1: Villaa ylle -keräykseen perussukat Novitan Nallesta. aloitettu 1.6.

KYH 2: Etiopia-nuttu Floricasta.

(Tarkkasilmäiset voi bongata agility-ystäväni parvekken pöydän alta.)

Tästä nämä neuleet etenee. Onpa jotain, jota voi neuloa vaikka miettisi Tärkeitä Asioita tai lepäillessään tai telkkaa katsoessaan. Näihin ei tarvitse keskittyä kummemmin, senkus paukuttaa menemään.

Lauantaiksi olen päättänyt sijoittaa itseni kukkapenkin siirtoon / perustamiseen. Olisi sekin jo aika tehdä. Jos sää sallii..