Hernele. Anteeksi paha sana. Uurastin kaksi iltaa ponchon tupsujen kanssa. Eilen ihmettelin, miten se melkein 30 v tauon jälkeen onkin niin hidasta se pompulatupsun teko. Ja lankaa menee vähää vaille hirveästi. Ei taas äly päätä pakottanut: tuli jättitupsut. Hohhoi. Tänään tein vähän hillitymmät ja jopa on komea poncho valmis.

Nolotti ruokakaupassa heittää tekeleet vaakaan, mutta tulipa punnittua poncho ilman tupsuja (220 g) ja isot tupsut oli yhteensä 80 g! Niitä nyt ei voi laskea mihinkään valmiiseen neuleeseen kuuluvaksi. Mietin kuumeisesti mihin ne voisi lykätä. Ei tule oikein mitään mieleen. Apua? (Pipoon en tuollaista huoli.) Uusia tupsuja en ole punninnut, mutta laitan arvioksi yht. 30 g eli hamsterisaldoksi tulisi valmiissa ponchossa 250 g. (Saa nähdä viitsinkö punnita joskus koko hoidon uudelleen vai en.)

Olisi vielä kesken se koiran pusero. Maha-'patalappu' on puikoilla. Valmistunee huomenna tai ylihuomenna. Riippuu mitä muuta huvittaa tehdä.

Kuopus valvoi vähän ylimääräistä saadakseen olla mallina ponchossaan. Peilaili ja totesi, että näin hieno voisi olla sellaisessa kirjassa. (S & B vissiin missä se malli oli.) Meinaa pukeutua tekeleeseen huomenna eskarissa. Saas nähdä mitä sen kaverit kommentoi. Siitä on kiinni mieltymys jatkossa, luulisin.

Kuopus sitten pudotti kameran lattialle. Ei toimi, ei. Tässä flunssapotilaan omakuva rikkinäisellä koneella otettuna:

379247.jpg

Lattialle levittelin kuitenkin, kamalasta kuvalaadusta huolimatta, ponchon, jättitupsut ja ainaoikeinkutaleet, joista tullee Koiran pusero:

379249.jpg

Linssin putsasin. Ei johdu voista tai koiransyljestä tämä jälki.