On kevät, sukkapuut ja -pensaat kukkii.Jämäkuun tulokset. Monivärisukissa on vaikka mitä langanjämää, 73 g. Puikot 2,25 mm ja malli takaraivosta. Nämä menee Hyvän mielen Sukiksi, muistattehan keräyksen. Langanpäitä oli aivan liikaa, mutta päättelin niitä aurinkoisessa puistossa istuskellen, ja oli ihan mukavaa.Pienet on vain jämälangan käyttöä ja aakkoshaasteen J-kirjain. (Just your baxic baby socks). Kolmosen sukkapuikot ja 35 g pääasiassa Nallea.Tummia raitoja elämään toi eilinen isän kuolema. Lopulta kaikki kävi niin äkkiä, vaikka pari viikkoa tässä tiedettiin, että menoa on. Surettaa.

Vaaleampaa sävyä saa tästä pusupojasta:Illalla menen kirjoittamaan osamaksusopimuksen ja kauppakirjan Paimenkoirasta. Saa pentu vielä kerran peuhata kasvattajan pihassa siskon ja veljen kanssa, ne kun luovutetaan uusiin koteihin vasta viikonloppuna.

Sunnuntaina on naiskuoro Telluksen keväinen konsertti Sirkkusten sitomat Tampereen vanhan kirjastotalon musiikkisalissa (2.krs) kello 15! Tervetuloa! Näytämme mitä tänä talvena on opittu ja missä mennään. Kivoja lauluja. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu, ei pääsymaksua. Tulkaas!