Esikoinen saa tänään kovin odottamansa kesyrotat, ja nimiksi tullee Amsterdam ja Arizona. Molemmat on kiharakarvaisia (rex) ja toinen on vaaleanharmaa (buff) ja toinen musta (black). On ne lutuisia...

Tahdoin höperönä mummuna tehdä Esikoiselle rottahuivin (ravlink). Ei ollut 7v-vahvuista lankaa, mutta Minimanista sai halvemmalta kuin muualta (3 kerää kympillä) - joten kolme harmaata kerää ostoskoriin ja bonuksena yksi kerä raidallista, kun aion sieltä Novitan sukkalehdestä tehdä loppupäästä sellaiset sukat joissa sitä yhdistetään yksiväriseen. (Ensin piti tehdä varastolangasta ja sitten yks ostaa uutta 600 g! Just. Näin tää menee.)

En nyt tiedä viittiikö kukaan tuota koskaan käyttää, mutta hauska kolmen illan projekti oli. Yhdeksän rottaa, huivin pituus noin 240 cm plus hännät.

Kolme harmaan sävyä Novitan Seitsemää Veljestä, yhteensä 169 g. Puikot 3,5 mm ja silminä helmiä.

Muuten olen koittanut vähän saada vauhtia Huldan takkiin, mutta 270 silmukkaa ja kymmeniä senttejä sileää tasona on vähän hidasta. Aloitin eilen hihoja, vaihtelun vuoksi. Sitäpaitsi: lanka saattaa loppua kesken, vaikea vielä arvioida.

Toisena aktiivineuleena juuri nyt Fawkes-sukat (ravlink). Aika nättiä tulossa.

Valmiina olisi tosi helppo kolmiohuivi, mutta sitä ei voinut kuvata, kun se on pingottamatta.

Rottamaisin terveisin,

Oranssi