Missä on Oranssi, missä on Oranssi? Täällähän minä, täällähän minä! Mitä sulle kuuluu? Kiitoksia hyvää, ei mennä vielä pois...

Mitä se oikein on tehnyt kun se ei ole blogannut? Nähnyt yhden kivan näytelmän (kiitos Tampereen Rudolf Steiner -koulun 12 luokkalaiset näytelmästä Kani Kani! erityisesti Esikoinen Pepenä!), juhlinut firman pikkujoulut (kiitos Teatteriravintola Palatsi), nauttinut messuista (näistä lisää kohta), haalinut kasaan näytelmän rekvisiittaa (saman koulun 5A:lle), ostanut käsitöihin liittyviä tarvikkeita, neulonut, virkannut, käynyt töissä. Odotellut neuleiden kuvaamiseen päivää jolloin valoa olisi kotona ollessa. Pettynyt ja kuvannut (joululahjoja) hämärässä ja keinovalossa. Käynyt vihdoin postissa (Sukka-Mari ja Iso Gnu: odottakaa pari päivää!)

Messut oli sitten kivat. Siksi että siellä oli kivoja tuotteita, sain nähdä ystävän ja tuttavia, sain viettää äiti-tytär-aikaa Kuopuksen kanssa. Ostaminenkin on kivaa (vaikka maksaminen ei olisikaan).

Olin violetilla tuulella.

(kuva hukassa?)

Kuopus sai ostaa omia ostoksia, korutarpeita ja villaa taisi ostaa. Hänelle ostin myös Riimingalta ihanan pöllö-olkalaukun koululaukuksi. Ainoa oikeasti kalliimpi ostos. Lisäksi ostin lähinnä Kuopuksen korupajaa varten helmitarvikkeita aika reilusti.

Käsitöihini liittyvät ostokset on tässä:

(kuva hukassa?)

Just sitä miltä näyttääkin. Parisataa grammaa kirjo-pirkkaa, kun tunnustin etten ole sitä koskaan neulonut ja on kuulemma hyvä ja tarjoustakin oli. Sukiksi kai. Tai lapasiin / sormikkaisiin.

(ei kuvaa?)

Ne tosiaan violetit. Hopeasäie ja Puffala oli samalla osastolla. Kävin juttelemassa ja herkuttelemalla namilangoilla pariin otteeseen ja vaikea oli valinta. Itselleni ajattelin pipoa ja Willow Cowl -kauluria näistä. Hopeasäie Meme olisi se pipo ja Hopeasäie Sukka se kauluri. 2,5 mm puikkoja olen katkonut ja kadottanut. Ostin tarpeeseen yhden setin muistaakseni Lankaidean kojusta.

Kujeelle menin ihan tarkoituksenakin ostaa Cascade 220:a. Nämä on Heather-väritystä eli hieman kirjavaa, oikein namiskuukkeleita värejä. Lahjatarpeiksi. Voinkin kehua, että nämä kolme vyyhtiä on jo melkein kokonaan valmiina tuotteina odottamassa paketointia.

Itsellekin hankin pikkuisen korutarvikkeita ja muutaman kivan napin. En tasan tarkkaan nyt muista myyjää, sorry.

Tyhjin käsin ei sieltä muutenkaan olisi lähdetty! Tavattiin Tarja! Saatiin kauniit tuliaiset, KIITOS vielä kerran! Lapaset oli sekä Kuopukselle että itselle mieleiset ja oikeaa kokoa!

Puffala / Hopeasäie muuten antoi kaupan päälle pari silmukkamerkkiä. Tässä toinen hämärässä kuvassa työn touhussa. Näytetään tämän kerran keskeneräinen käsityökin. Vaikka sitten todisteeksi että olen neulonut.

Arvontapalkinnoista myöhemmin, kunhan Kusti polkee.

No nyt: Mitä sulle kuuluu? Kiitoksia, hyvää. Juostaan pois, juostaan pois...