Viime viikonloppu oli kiva mutta väsytti. Lauantaina olin Pikkuveljen ja Kultakälyn Prinsessan nimijuhlissa. Meitä oli Keskilapsi, Puoliso ja minä. Havaittiinpa siinä kun tultiin Stadiin n. 40 minuuttia etuajassa, että Priima oli parin korttelin päässä juhlapaikasta (eikä kaukana Pikkuveljen jne kodistakaan). En ostanut lankaa, mutta vierailin ekaa kertaa ja mittanauhan ja uuden kerroslaskurin ostin.

Julhakalu oli suloinen. Juhlat herttaiset.

Sunnuntaina kärvensin ihoa agikisoissa yleisönä. Oman seuran kisat, mutta ei talkoovuoroa. Katselin ja neuloin. (Kuva vielä kamerassa.)

Nyt on se kummallisuus: En ole neulonut tällä viikolla silmukkaakaan. En jaksa, ei huvita. Ehkä tää masis on pahana sitten. Välillä jaksan vähän lukea, välillä en sitäkään. Neuletavoitteesta jään ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Pahasti. Ei voi mitään. Jos ei niin ei.

Huomenna on perheen jännä päivä. Esikoisen ja Kuopuksen tanssiesitykset on Tullikamarin Pakkahuoneella kello 15 ja 18. (Liput 12 ja 8 e, hyvä show noin 1 h 45 min, monipuolisia tanssiesityksiä.) Kuopus erityisesti jännittää, vaikka hänelläkin jo neljäs vuosi, Esikoisella viides. Esittävät molemmat sekä jazzia että modernia. Aion tällä kertaa katsoa molemmat esitykset, kuitenkin menee kertakatsomalla jotain ohi, ja ovat niin monessa tanssissa mukana. Äiti ja Äidin Mies tulee jälkimmäiseen esitykseen yleisöksi, Keskilapsi ja Puoliso ekaan. Kavereita ja luokkatovereitakin on luvassa. Kivaa!

Masennuksen on kyllä huomannut siitäkin, että tavallisesti menen ihan pyörälle päästäni ja tunnen pakahtuvani kun tapaan suloisen vauvan (ja LumiPrinsessa on!) ja kun näen hiirenkorvat. Nyt tuntui vain hyvältä, ei totutun ylitsevuotavan tunteelliselta. No, huhtikuun puolellahan masennukseni juuri taas 'mitattiin' syväksi, ei pidä odottaa ihmeparannusta hetkessä.

Meillä oli muuten hiirenkorvia jo vapun aatonaattona. Muutamia. Kukassa on sen jälkeen nähty mm. vuokot, rentukka, tuomi, mustikka, ketunleipä, kielot. Kesäkesäkesä tulee! Lapsilla kohta viimeinen kouluviikko, johon kuuluu retkipäiviä sun muita. Kuopuksen luokka menee kylvämään viljaa, jotta pääsee syksyllä korjaamaan sitä. Kuokan vartee, kakarat!

(Haluisin kaivaa uuden kukkapenkin ja siirtää kaikki säästettävät kukat siihen. Arvatkaa vaan jaksanko toteuttaa. Tahtooks joku tulla kaivamaan?)