Koira on seonnut siitä, kun oltiin paljon kotona, syliteltiin ja leikittiin ja annettiin herkuista maistiaisia. Nyt lapset meni mummulle ja me oltiin töissä eilinen. Ilta oli yhtä pomotusta ja räksytystä! Elukka tunki lelujaan sohvan alle ja koitti haukkumalla komentaa nostamaan sohvaa. Koko hiiden illan. Murrr!! Saa olla vähällä huomiolla taas että tokenee.

Ei olla Puolison kanssa touhuttu mitään erikoista. Ilta vietettiin omissa puuhailuissa: netissä, lehtiä lukien, telkkaria katselle, neuloen. Oli koiran haukkumiskohtauksia lukuun ottamatta hiljaista. Kyllä lapset on eläväisiä ja äänekkäitä, kun koti muuttuu valtavasti kun ne on reissussa.

Mä puuhailen sen Red Alertin kanssa. Joulupäivänä aloitin. Molemmat hihat on tehtyinä, tänään saan varmaan miehustan kainaloihin asti ja saan yhdistää kaikki painavaksi yhdistelmäksi. Vähänkös kiva neule! Vihervaara on mainio ohje!

1163673.jpg

(Valkoinen lanka on merkkilanka mallikerran vaihtumisen kohdalla. Ei siis roska.)

Vähän polttelisi ohuet langat ja sukkaneuleet. Spey Valleyt on olkkarissa odottamassa, mutta Red Alert vie kaiken ajan. Kattokaas houkutteeksi vaikka sukkakuva. Yritän olla ostamatta lankaa vaikka tuli tili. Mulla on aina tilipäivän tienoilla sellainen must-meininki, että tekee polttavasti mieli jotain ikiomaa uutta. Saattaa olla että tilasin netistä Knit Picksin Harmony -puikkoja. - - -

Kymppiprojektissa en enää ehdi päästä tavoitteeseen, mutta koska tartuin taas Mamboon, saan kuitenkin miinusmerkkisen tuloksen ja se on hyvä! Sitä pidin 'vaihtoehtotavoitteena': että varasto ei tässä neljän kuukauden aikana pääse kasvamaan, vaan pysyy korkeintaan samana. Nyt häviää 100-150 g lankaa päivässä! Tosin punainen Mambo tulee loppumaan kesken ja joudun sitä ostamaan kerän. Vilmahan jo aloitti sen perinteen, että Vihervaaran punaiset versiot toteutetaan niin, että yksi kerä on eri värjäyserää...

Iltalukemisena on neuletapaamisesta adoptoitu / hoitoon otettu Friday Night Knitting Club. Luettavaa, ei erikoista. Kevyt kirjallisuus on ihan sopivaa notkistelua englanniksi lukemiseen. Luen ehkä yhden tai kaksi romaania englanniksi per vuosi. En mitään monimutkaista. Pysyypähän jotenkin kielitaito yllä. Töissäkin saa kyllä nykyisin harjaannuttaa englantia, saksaakin saisi puhua, mutta enkkua on helpompi, joten en yritä.

Väsyttää. Puolison kanssa tullaan samaa matkaa töihin, eli joudun tulemaan seitsemäksi.

Nyt taas työn touhuun. Skannaamaan ja arkistoimaan. On hiljaista kun toimistolla on vain noin kymmenesosa väestä töissä. Eilen oli enempi. Ehtii tehdä noita kiireessä tekemättä jääneitä pois alta.