Ensimmäiseksi se kaikkein tärkein: Kiitos kommentoijille! Ihania ovat ihmiset.

Tässä on ollut tällaista luovaa taukoa. Olen ajatellut blogin kirjoittamista, mutta voimat ovat vähäiset.

Terveys-/sairausasiat lyhyesti: Jos sairastaisin yksin, kestäisin paremmin. Eräät läheisenikin sairastavat, siksikin oma psyykkinen kunto romahti. Olen taas sairaslomalla, kaksi viikkoa näin alkuun, pääsin aika nääntyneeseen tilaan ennen kuin hain sairaslomaa. Harmittaa, mutta voimaton olo. En ole noin viikkoon edes neulonut, tietokoneen avaan noin joka toinen päivä, tänään luen blogeja joissa päiväys 3.4. Tänään on sen verran reipas olo, että tahdon kirjoittaa ja ehkä neulonkin vähän. Muuten olen maannut sängyssä ja kerran päivässä pakottautunut koiralenkille (kun lääkäri kehotti). Pari kirjaa sain luettua, mutta älkää kysykö henkilöiden nimiä tai juonta, en luultavasti muista. Juttelen paljon ihmisten kanssa (varsinkin puhelimessa), mutta jälkeenpäin on vaikea muistaa mitä.

Käsityöt. Maaliskuussa valmistui huivi ja lapaset. Huivin pingotusta piti miettiä pari viikkoa, sitten oli kameran laturi hukassa, sitten en saanut Firefoxilla ladattua kuvia Vuodatukseen... Tänään välähti, että kokeilen Explorerilla, ja onnistui. Jälkijättöistä kerrontaa siis.Innostuin Ravelryn kautta muiden mukana Daybreakin ohjeesta. Tätä huivimallia on neulottu todella paljon. Ohjeessa käytetään kahta väriä, mulla oli noita kirkkaita vain 50 g kumpaakin, niin tein sitten kolmivärisenä.
Lankana mulla on Novitan Florica. Puikot 3,5 mm.Moni oli saanut koossa M aika ison huivin, joten tein sen. Tämä on kuitenkin mielestäni turhan pieni, enkä kamalasti tykkää muutenkaan. Tulipahan tehdyksi.145 g, josta: 36 g oranssia, 38 g keltaista ja 71 g mustaa. (varastolankoja)

Toinen maaliskuussa valmistunut työ ei vienyt kuin kaksi päivää. Novitan Nallea ja Gjestalin Maijaa. Pöllönkuva virkkausohjeesta, muuten oma sävellys. 76 g yhteensä. (varastolankoja)Kuopus on näitä käyttänytkin, nyt kun tuli takatalvi. Livenä kuvio näkyy paremmin kuin kuvissa.48 silmukkaa, puikot 3 mm. Ihan kivat.Käytin varastolankoja, mutta yhtenä päivänä halusin piristää itseäni ja kun Asarum halusi myydä omaa varastoaan hankkiakseen matkarahaa, ostin ha-la-val-la itseäni houkuttavat langat.Tässäpä siis maaliskuun saldo:

Maaliskuussa valmistunut 221 g (josta varasto-KAL 221 g)
Daybreak 145 g
Pöllähtäneet lapaset 76 g
 
Maaliskuun lankaliikenne +353 g
Violetti lanka Asarumilta 104 g
Baby Silk Asarumilta 147 g
Cascade 220 SW Asarumilta 102 g

Kuvasin myös keskenäisiä töitä, ihan vain jotta saisin tartuttua niihin reippaammin.

Maaliskuussa neuloin paljon toista hurjan suosituksi tullutta huivimallia. Color affection.Tästä huivista tulee kiva ja sen otan omaan käyttöön!

Nämä komiat lapaset meinaavat jäädä unohduksiin, mutta nyt kun ne otin esiin ja kuvasin, houkuttaa taas puikotella näitäkin. Vaativat vaan sellaista keskittymistä, etten taida nyt kyetä.Huivilangat on varastolankaa, mutta lapaslangat on uudempaa hankintaa. Inspiraation vuoksi kuva langoista, jotka alkuvuodesta hankin ja joista osa lapaspuikoilla.Työ, jota olen huhtikuun alussa tehnyt, jonka luulin parin päivän pikasukkailuksi on aakkoshaastesukat I'll walk my way. Tulossa Keskilapselle, jos nirsona huolii.Kaivoin esiin myös todella ufoutumisvaarassa olevan pitsihuivin, en vain uskalla tätä "hautajaishuiviksi" mieltämääni tekelettä neuloa. Pelottaa, että joku kuolee.Hahaa, sain kirjoitettua blogiin! Siirsin myös kuvia! Päivitin saldot! Hihhei. Nyt kun vielä jaksaisi koiran kanssa ulos hienoon auringonpaisteeseen ja saisi edes hetkeksi neuleen käteen, olisi voittajaolo.

Oikeasti. Voimat on sen kokoiset, että eilen onnittelin itseäni suuresti, kun jaksoin tehdä makaroonilaatikot. (Normaalin - ja vegaanin Kuopusta varten.) Surullisuus on sellaista vaimeaa kalvamista, pala kurkussa. En itke. Paitsi kun Esikoisen luokkatoverilla oli hieno soolosellokonsertti (steinerkoulun päättötyö), sain musiikin avulla muutaman kyyneleen vuodatetuksi. Harrastuksissa olen käynyt, mutta parin tunnin kuorosessio otti voimille, teki mieli käydä maate lattialle välillä. Ensi viikonloppuna on kuoroleiri, toivottavasti jaksan osallistua.