Perussukkia ilman erityistä ohjetta on joskus rento neuloa. Tein jotain miesten kokoa sukat, 56 s, 88 g lahjoitettua lankaa (oletettavasti Novitan Nallea) kolmosen sukkapuikoilla.

Voisin nämä lähettää sivarisukiksi, kun näköjään sinne keräykseen on tullut hintsusti sukkia. Sinne saatan tekaista vielä lisää sukkia, vaikka sukkasato päättyykin. Koska sukkia nyt vaan on niin kiva neuloa.

Kun nuo eilen valmistuivat, halusin nopeasti valmistuvaa ja helppoa telkkarinkatsomisneulottavaa. Tuli pikkulapsen sukat, kohdetta en tiedä, 44 s (40 ois ollu ehkä nätimpi), 42 g, samat kolmosen puikot.

Huomenna alkais lapaskuu, mutta mulla on mielessä yksi villapaita ja sukkia vois vielä tonne sivarikeräykseen tehdä. Toivottavasti ensi kuussa myös lapastuttaa.

Poikakoira löysi toivottavasti loppuelämänkodin eilen. Oli tähän asti ihanassa väliaikaispaikassa. Luottavaisin mielin olen, että nyt sillä koittaa ihanat ajat, kun saa paljon liikuntaa, koiraseuraa ja harrastuksia. Kotikoiramme oli eilen mun ja hyvän ystävän ja hänen koiriensa kanssa rennolla metsälenkillä, ja kyllä meillä kaikilla oli niin mukavaa.

PS Onhan kaikki muistaneet vekslata kellojaan?!