Hyvää äitienpäivän iltaa kaikille äideille ja mummoille! Varsinkin ekakertalaisille kummassakin kategoriassa isot halit!

Itse pidän Äitini sukissa, hän kun ei neulo. Tänäkin vuonna lähetin postissa jalan lämmikettä.

(Kuvattu siis tietenkin ennen postitusta, kun oli auringonpaistetta. Tänään onkin tihkusadetta ja kylmää.)

Ihan mainiot perussukat, pehmeät kuin mitkä langan ansiosta. Ajattelin monta kertaa yhteistä Tallinnan matkaa kun näitä neuloin, onhan tämä lankakerä sieltä peräisin.

Steppiraitaa. 56 s. Puikot 2,5 mm. Varressa 3 o,  1 n. Koko noin 38(-39).

Kun soitin äidille tänään, sukat oli kuulemma jalassa. Hyvä niin.

Muuta elämää: eilen ajoin reilut 80 km, seisoskelin seitsemisen tuntia ulkona, ajoin takaisin. Siinä välissä Koira osallistui 20 minuuttia kestävään Luolakoirien taipumuskokeeseen. Eikä edes saanut sitä tulosta mitä haluttiin. Silti minusta tämä on järkevää, ja maksoinkin mokomasta. Koirattomille moista lienee turha yrittää selittää, koiralliset tekee mokomanlaatuisia keikkoja harva se kerta.

Työttömyys saatta vihdoin päättyä, katsotaan mitä ensi viikolla saan kuulla. Olen nöyrtynyt, hakenut työtä jota en himoitse, johon olen liian pätevä, jossa on vuorotyötä ja huonompi palkka kuin haluaisin. Koska talous alkaa olemaan arsesta. Toivottavasti kestän sitä duunia, ehkä siinä on hyvätkin puolet. Jos mut sinne hyväksytään. Aamulla menen haastatteluun, mutta luulen, että on todennäköisempää että pääsen kuin että en. Ambivalentti olo.

Käsitöistä: En ole koskenut ufo-Zetoriin. Olen aloittanut ainaoikeintunikan alpakasta ja Puolisolle sukat.