Vähänkös oli kiva laittaa ensimmäistä kertaa ikinä kaikki puikot nätisti samaan kasaan. Ostin Kodin1:stä lokerolaatikon ja kaivelin eri laatikkojen ja kassien pohjilta puikkoja. Monet oli. Joitakin kokoja tuplatkin... :-) Olisi varmaan kannattanut inventoida aikaisemmin.

Kummasti oli lankojakin jemmassa. Huh. Vääntyisivätpä pupuiksi ja sukiksi ja huiveiksi. Muutama ihan omituinen ei kyllä houkutellut yhtään. Miksi, oi miksi, oli esimerkiksi akryyli(hyhhyh)vauvalankaa puoli muovikassillista? Olenko ne joskus ostanut? Kai joskus kun mulla on ollut pieni vauva? Oli vielä armottoman ohutta lankaa se. Hyi. Mutta ihaniakin oli - - -

Pupulangoiksi soveltuvat laitoin yhteen lootaan ja raahasin olkkariin asumaan.

Huivista en tehnytkään sellaista isoa hartiahuivia, kun rupesi tuntumaan, etten osaa sellaista käyttää kuitenkaan. Kaulaan soveltuvalle on kyllä käyttöä. Kokoa oli vaikea arvioida rytyssä puikoilla ja tyssäytin yhden 50g kerän jälkeen noin kokeeksi. En ole vielä pingottanut, mutta taitaa olla turhan pieni eli seuraavasta sitten isompi. Kokeilemalla oppii ja kyllä tuolle varmasti käyttöä tulee, vaikkei ihan ihanteellinen olisikaan. Olen tyytyväinen kun ilman hirmu isoja virheitä opin tuollaista pitsiä tekemään.

Likat käytti mummolassa kameran akun tyhjäksi, eikä laturia näy missään. Tahtoisin kuvan siitä huivista... (Murinaa ja natkutusta.)