Just on uus Ulla ilmestyny, ja mulla on valmiina Oikein vai nurin -sukat.

Eiku sain kunnian koeneuloa nämä. Helmikuussa jo. 58 g Austerman Stepiä ja koko noin 38. Odottavat lahjalaatikossa tulevaa aikaa. Oli kivat tehdä, teen toistekin, tehkää tekin. Erilailla muotoutuva kantapää ja tosiaan sukkia voi käyttää kummin päin vain. Tai etukeskipaneeliin voi tehdä jonkun kuvion, jos tykkää. Kuvissa onkin sukat eri päin jalassa, niin näkyy malli.

Muuta elämää: Odotan kuun vaihdetta ja vapaaherrattaren elämää. Viikonloppuna oli aivan mahtavaa laulaa kuoroleirillä, sieltä tultuani vain nukuin 14 tuntia (17-07) ja vielä olisi nukuttanut!!

Huomenna vanhempainilta, viikonloppuna Esikoinen matkustaa Ouluun tanssikilpailuihin, mulla tiedossa agilityporukan kauden päättäjäis(ryyppäjäis)et. Tekis mieli mennä katsomaan Pikkuveljen Prinsessaa mutta milloin? Töissä meen to ja pe myymään tuotettamme messuille. Toivottavasti pysyn hereillä.

Puikoilla: Tuulan sukat melko valmiit, leirillä aloitin Noro-raitasukkia jotka on nautintaneule eikä heti valmistu 2 mm puikoilla. Se virheellinen huivi odottaa korjauspurkua vielä. Mua nukuttaa.

Niijjuu. Kiitos kaikille tsempanneille ja kommentoineille. Lämmittää.