Mitäs viime aikoihin kuuluu kun en ole paljoa kirjoitellut blogiin? Melko kiireiseltä tuntuu. Elämään kuuluu työntekoa, harrastuskuskailua ja kotityökaaoksen hallintaa. Tuntuu, että joka päivä joutuu väkisin miettimään mitä syötäisiin, yhtään ei nappaa ruokakauppailut ja ruuanlaitot. Tiskit ja pyykit kasautuu typerästi ja muutenkin koti on mullistuksessa. Puoliso on ollut viikkokausia matkatöissä taas ja vain viikonloppuisin kotona. Huuuuuuoookaaaaaaauuuuuuus.

Käyn omissa harrastuksissani silti säännöllisesti. Lasten koulullakin olen taas vieraillut - sekä 8 lk näytelmää (loistava Viulunsoittaja katolla!) että vanhempainillassa.

Oikeastaan kumma että ollenkaan jaksan neuloa. Jaksan, koska se pitää mielenterveyttä ja -vireyttä yllä. Kämmekkäisiin pitää kirjoa koirakerhon logo ja etiopianutusta päätellä langat. Uutena puikoilla Bones-sukat Wollmeisesta (koska vanhempainiltaan tarvitsin kohtuullisen yksinkertaista neulottavaa ja afrikan nuttu oli valmis).

Katsaus viime kuuhun:

Maaliskuussa valmistunut 413 g

vihreä kaulatuubi 41 g

ristinollasäärystimet 154 g

kaulakoru 13 g

vol. 10 etiopianuttu 60 g

Fitz-sukat Nallesta 86 g

vol. 11 etiopianuttu 59 g

 

Maaliskuun lankaliikenne + 1 768 g

puuvillalankoja 1350 g

Novitan Nallea 400 g

oranssi Puffa-merinolanka 100 g

hävitetty sotkuuntuneita + akryylinöttösiä -82 g

 

******

Kauheat ostokset! Tai aika kivat, mutta kauhean suuret. Sängynpeittolangathan ne...

Ristinollasäärystimiä en sitten koskaan kuvannut. Missähän nekin lienee. Kuopuksen käytön jäljiltä jossain.

Tänään ohjelmassa pyykinpesua, kuskailua, kokkausta. Mieli tekee vähän surffailla blogeissa ja vaikka virkata niitä heksagoneja. Katsotaan.