Ei ole nimipäivästä kyse, vaan tästä blogeissa ihastelupohdintoja aiheuttanut tunnustusten jako: MakeMyDay - TeeMunPäivä. Hirmuisesti kiitoksia, nöyräksi vetää ja lämmittää, kun olen saanut olla iloksi teille: Tarja, Amma, Teisa, Mammaliini, Talutin ja Jennuska. Luen teidän blogeja myös...

1204183.jpg

Olikin ihan hauskaa pysähtyä miettimään mitkä blogeista ovat niitä, joihin erityisesti odotan päivityksiä, missä tuntuu kuin olisin kaverilla kylässä. Kymmenen saa listata, ja kylläpä oli hankalaa valita. Noin kahteenkymmeneen olisi ollut melko iisiä listata, mutta tässä tällä kertaa mun top10 viihtymisen kannalta. Kiitos, nettiystävät, teidän kirjoitukset ja kuvat ovat mulle päivän piristys! (Masentuneelle ei mitenkään huono juttu ollenkaan.) Vilkutuksia kaikille muillekin! Blogeissa on kivaa.

Mewril - nuori väriläiskä harmaassa elämässäni

Outi - tekee paljon muille, kaipaa reissutyöläistä, neuloo paljon (niinkuin nää muutkin)

Hepsi - lämmin ihminen, tuntuu tutulta vaikkei olla tavattu

Tarja - jotain samaa kuin mun kavereissa yleensä, ihan huippu

Piuku - älyä, verbaliikkaa, uskallusta (ja hyvä koira!)

Villasukka - mukavat turinat ja kun itellä ei ole kissaa, seuraan näitä katteja

Tui - kiva mennä vähän samaa tahtia neuleiden kehityksessä

Vilma - ihailen, hyvät neuleet ja kuvat

Jaana - kokonainen maa blogissa, hengästyttäviä tuloksia

Ilu - idoli ja väri-ihme, taidehenkilö

Piti tässä kirjoittaa muustakin, mutta oli tosi hidasta tällä nihkeällä koneella saada kuvat ladattua Vuodatuksen galleriaan, hakea linkkejä ja kommentoida toisten blogeissa jne. Tarkoitus olisi vielä kertoa keskeneräisistä käsitöistä, näyttää vähän valmista, puhua tempauksista (Lankahamsterit, SNY2008) ja huivi-KAL-jutskista. Vähän kuorostakin. En jaksa. Menee huomiselle tai siitä yli ellen tule illemmalla uudelleen koneelle.

Mulla on ollut väsy jo viikon. Nukun päikkärit töistä tullessa harva se päivä. Kohta voisin mennä vaikka yöunille. (Paitsi että Lostista voisi katsoa sen mitä on jäljellä ja samalla etenisi eräs tunikan helma.)