Koko blogini tyhjeni, hävisi, katosi näkymättömiin pariksi päiväksi viimeksi kun kirjoitin. Nyt poistin viimeisimmän kirjoituksen ja yritän uudelleen.

Tarkoitus oli kertoa uusimmasta huivista, joka on ollut kolmisen viikkoa odottamassa langanpäiden päättelyä ja kuvaamista. En edes tiedä tahdonko pingottaa sitä.

Tykkään kovasti Veera Välimäen malleista, tämä on Color Affection. Lankaa meni yhteensä 287 g, omista varastoista. Ruskean värjäsin punasipulilla, sitä meni yli vyyhti, onneksi löysin pienen jämän melkein saman väristä lisäksi. Kellervän värjäsin pietaryrtillä, sitä jäi. Punaisenlila on Puffalankaa (vai Hopeasäiettä, voi mun muistiani?!) ja se meni tasan, alle metri oli lankaa päättelykerroksen jälkeen.Kuvat on ottanut Kuopus uudella järkkärillään.


Puikko oli 4 mm pyörö.En vaihtanut kuvaukseen sopivampia vaatteita. Tarkkasilmäiset huomaavat, että olen todella nyt ruvennut käyttämään myös sinistä, kirpparilta löysin kuteita.Kameran muistikortilta löytyi myös huiviin väreiltään sopiva luontokuva (Kuopuksen).Hävitetyssä kirjoituksessa oli myös huhtikuun grammat. Jaaha. Salapoliisintyötä pukkaa, mitähän siinä oli...

Valmiita ei ainakaan ollut kuin I'll walk my way -sukat (aakkoshaasteen I) ja tämä huivi. Yhteensä siis 357 g, vain. Kiirettä oli kyllä muussa elämässä, tautia ja murheita, ei siinä paljoa neulottu.

Langanosto? Ticoticot oli huhtikuussa? Värjättäväksi 500 g, saatu posh yarn 100 g, kirpparilta Tofutsies 100g. Kai?  +700g.

Toukokuussa ei ole vielä valmistunut mitään. Tein Jänikset maailmankartalle -sukkia jämälankaprojektina, hyvänmielensukkina, aakkoshaasteen J:nä. Liian pienet. Meni purkuun. Nyt langat kietoutuu puikoilla ihan tavallisiksi jämäraitasukiksi. Lisäksi olen ostanut 400 g lankaa josta on tulossa villapaita, mulle itselleni, sininen. Perästä kuuluu. (Jos kuuluu.)

Nyt jännätään jääkö postaus näkyviin. Huh.


ps. Hiustenleikkuu oli eilen, näiden kuvien jälkeen. Vähän on siistimmät nyt.