Samalla kun odotin kuvien lataantumista koneelle, neuloin viimeisen peukalon hahtuvalapaseen, eli vaikka esittelen vasta toisiksi viimeisen KYH-erän, kaikki on neulottu valmiiksi. (Huomenna langanpäät ja huovutus ja yhden huivin pingotus.)

KYH#13: Vaaleanpunainen hattuhuivi. Pyöröpuikko 3 mm. Novitan Silja (puuvillasekoite) 52 g. Fiilis: Hohhoi. Aika tavaran kaupinnee? Valmis 14.7.

KYH#20: Kromosomisukat. Novitan Nalle Aloe Veraa 77 g. Pyöröpuikot 3 mm, magic loop kaksi rinnakkain (paitsi kantapäässä ja kiilakavennuksissa yksi kerrallaan.) Valmiit 18.7. Kuopukselle. Koko 39-40 kapea. Fiilis: Tyytyväinen.

Lisäksi viimeistelytöiden jälkeen esitellään pitsihuivi ja huovutetut lapaset.

Olen viikon kesälomalla. Halsualla käytiin uudelleen, minä, Kuopus ja Esikoinen tyttöystävineen. Hyvä reissu. Tavattiin myös mukavia sukulaisia. Nyt pari päivää kaupunki- ja kotihommia ja sitten Joutsaan. Tänään ehdittiin kirpparille ja kirjastoon ja neulomaan. Huomenissa on ehkä mattopyykkiä ja rantsua sekä kynsistudio. Neuleena vihdoinkin (!) Kuopuksen Lavandan aloitus.

Olen miettinyt miten suuri onni on, kun lääkitys on kohdallaan ja tunnen oloni elinvoimaiseksi ja tyytyväiseksi. Masennuksesta en sikäli koskaan toivu, että lääkitys on krooninen, mutta voin olla hyvissä voimissa. Mahtavaa!