tää on neulonu. Viimeisimmät esittelemättömät.

Revontuli, viron villaa, 97 g. Kuopukselle kaulaan. Kun sillä on samasta langasta pipo ja lapasetkin.

Gjestalin Maijasta vauvanvaatetta Kultakälyn ja Pikkuveljen typylle.

Kolmosen puikoilla Elizabeth Zimmermanin Knitter's Almanacin February Baby Sweater. 106 g.

Napit on Merlettosta.

Kaksinkertaisesta langasta viispuolen puikoilla uuden Knittyn Topaz. 117 g. Kaipaa höyrytystä tai pingotussta tai jotain. HElma ja kädentiet rullaa.

Täti saattoi Prisman alesta ostaa yhden pikku potkupuvunkin...

Ruskeeta, kun vauvan äiti ilmoitti, että ei ainakin vaaleanpunainen on kielletty ja nou-nou. Neuleiden värit on kivana päivänä tummanruskea ja leijonankeltainen, huonona päivänä näyttää että lapsenpihkaa (ruskeanvihreää tummaa) ja maitokakan väriä.

Jo aiemmin kehuin, että pienet housut on pienet. Ne on noi lilahtavat, 31 g kaksinkertaista hahtuvaa, punaiset on vielä kevyemmät 22 g. Välillä pientä kokoa ja lyhyillä lahkeilla, puikot viisjapuoli sukkikset ja malli Villapöpät.

Puikoilla on vielä Tuulan sukat jäljelle jääneestä leijonankeltaisesta. (puikot 2,75 mm)

Valmistui myös viikkokausien työmatkaneule. Olen liikaa mennyt omalla autolla, niin bussineule ei edennyt. Itse värjätystä (KoolAideilla) Zitron Trekkingistä 80 g oivalla ohjeella Rise and Shine -sukat.

Onneksi osaan 1+1 'palmikot' eli 'silmukan siirrot' ilman apupuikkoa.

Kunhan Tuulan sukat valmistuu, taidan rykäistä ainoan ufoni uuteen vauhtiin. Siis Mystic Light voisi saada purkua pari epäonnistunutta kerrosta ja sitten usvaa putkeen. Tekee mieli tehdä muitakin huiveja.

Muuta: Norjan matkalaisella oli ja on flunssa. Ei kuulemma haitannut, ettei pääss joutunut hiihtämään. Oli pelannut korttia ja lueskellut. Eikä tietenkään koko ajan ollut kipeänä. Nyt ryskäyskii.