Lauloin itseni lähes ylikuntoon viikonloppuna. Painettiin pitkää päivää kuoroleirillä. Tulossa aivan mahtava konsertti! Jos olet ikinä ajatellut kuuntelevasi kuoromusiikkia, ja Tampere on järjellisen matkan päässä, tule tähän konserttiin! Kaikkea hienoa nokkelaa sanailua, yhteiskuntakritiikkiä, herkkiä biisejä ja reippautta sopivassa suhteessa.

Lauantaina 7.5. 2011 Tampereen Rudolf Steiner -koululla (Muotialantie 79-81) Anders Chydeniuksesta kertovan kantaatin EI RIITÄ TAIVAS SININEN kantaesitys. Apricus-kuoro, johtajana Jyrki Honkonen. Säveltänyt Kaj Chydenius, sanoittanut Pauli Ylitalo. Vieraileva tenorisolisti Timo Luotonen. Säveltäjä tulee paikalle. Lippu 10 / 5 €. Perhelippu 20 €.

Kuva Biografiakeskuksen sivulta

Muu kuin laulukunto onkin sitten eri asia. Kahdella lapsista oli/on oksennustauti. Samoilla, joilla eilen oli syntymäpäivä.

Itse olin työhöntulotarkastuksessa ja sain nipun lähetteitä: kuulotestiin, näkötestiin, labraan ja lääkärille (verenpaine ja sydänoireilut ja niin edelleen). Verenpaine on aina ollut koholla, mutta ensimmäistä kertaa siihen puututtiin, olikin kyllä melkoinen 145/112. Perästä kuuluu. (Lasten kanssa olis yksi hammaslääkäri, kaksi Taysin keikkaa, puuttuvien rokotusten etsintää ja yksi lausunto kirjoitettavana. ONNEKSI ON KALENTERI!)

Käsityöt: yhdet valmiit sukat, toiset aloitettu. Näytetään kun on kuvattu.