Ihan tyhmistä syistä on kirjoittaminen karahtanut kuin vene hiekalle. Jäin odottelemaan että saisin valokuvan valmistuneista Jaywalkereista... Ei kuvausjalkoja, kelejä, kameraa, kuvaa, latausta... vieläkään! Olkoon. Joskus sitten. Muuta valmistunutta neuletta ei ole!! Olen kyllä neulonut, vähän sitä ja vähän tuota, seonnut silmukoissa ja niin edelleen. Aloitinpa uuttakin, vaan kun se on kiireinen ja salainen, ei siitäkään enempää. Veikkaan että valmistuneet neuleet jää noin 150 g:hen tässä kuussa.

Olen levännyt, lukenut, mökkeillyt, löhöillyt. Kesäkesäkesä! Nyt on jo työtäkin taas, mutta huu keers. Illat ja viikonloputhan on vapaata! Sitäpaitsi ensi kesänä on taas lomaa. (Vajaa loma, kun vaihdan työnantajaa, mutta en työtä 1.8. Loma kumminkin.)

Saan siis kohta lopputilin ja lomarahat (talvi-) ja lomaltapaluurahat (kesä-). Ei ole sijoitusongelmaa, nimittäin Italiasta seurasi jälkitoimituksena jättimäinen Visa-lasku ja sitten olen täysin höyrähtäneesti seonnut isompaan hankkeeseen eli tavallaan ostokseen!!!!!!!

Jos nimittäin oli sylissä ahdasta ennenkin (kuvat toukokuulta 2007), on sinne kohta, elokuun lopulla tunkemassa uusi koira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

574321.jpg

574323.jpg

Pienestä miehestä ei ole omaottamia kuvia vielä, kun jätkä asuu Lappeenrannassa ja menemme treffaamaan vasta 3.8. - ja hakemaan toivottavasti 29.8., mutta linkistä kennelin blogiin ja tässä postauksessa on meidän PoikaKoira se ensimmäinen. Kutsumanimikin jo on, vaan enpä kerro! Myöhemmin tietysti Koiran blogi muuttunee Koirien blogiksi, ja siellä sitten enemmän, mutta nyt hehkuttelen tätä heti tässä. On se vaan ihana juttu, että saan toisenkin harrastuskaverin agilityyn ja kainaloisen kotiin --  ja luututtavaa, pähkäpään kouluttamista eli hiusten harmaantumista (?), hampaanjälkiä ja vakuutuslaskuja. Olen niin onnellinen!! Oikeasti!!! Meillä kuuluu pitkin päivää ja yötä haaveellisia puuskahduksia: "Ajatelkaa, meidän X opettelee jo kävelemään." ja "Voi, siellä se meidän X on äitinsä tissillä, mitähän pennuille kuuluu..." Odotellaan kovasti nettigalleriaan uusia kuvia, vihj vihj.

Kunpa kasvaisivat terveinä, ja kaikki sujuisi hyvin, niin meillä olisi kuun lopussa uusi perheenjäsen! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tiedossa. En malttaisi odottaa. (Nimimerkki klikkaan kasvattajan blogiin monta kertaa päivässä!)