Tiedoks vaan että kaikesta kivasta (kiireisestäkin) on selvitty ja olemassa ollaan.

Oli open läksiäiset. Tohinalla tytär maalasi kahdeksatta kevättä putkeen silkkihuivin opelle lahjaksi, ja pakkasin sen, muistuttelin juhlaan mukaan. Just. Jäi kotiin se oma lahjani, Minttumaari. Ope on lopettanut luokan kanssa huhtikuun alussa, koska ottaa ilman tavanomaista välivuotta uuden ekaluokan syksyllä. Tulee kuulemma kevätjuhlaan silti. Vien sitten sen huivini. Bileet oli ihan mukavat. Valtavasti hyviä salaatteja piirakoita ja täytekakkua. Kivoja musiikkiesityksiä, muisteluksia lapsilta opettajalle. Yksi äiti on käynyt pari klovneriakurssia ja tuli yllätysohjelmaksi esittämään yhden ystävänsä kanssa pienen shown. Kivaa oli, ystäviä ja tuttuja, oudontutut kasiluokkalaiset, joita on saanut ekaluokasta asti seurata. Hyvä juhla. (Vietettiin Kristillassa. Siisteille, ajoissa loppuville pirskeille suositeltava paikka. Edullinen, ja saunankin sai lämpimäksi samaan rahaan. Hyvällä säällä piha mukavasti käytettävissä. Vain tamperelaisille.)

Äiti oli viikonloppukylässä. Käytiin pariin otteeseen metsäkävelyillä Koiran kanssa. Jee!

Tanssistudion esitykset olivat ja menivät. Kuopuksella ja Esikoisella paljon harjoituksia, ja esityspäivänä piiiitkä päivä olla Hällässä. Upea show!! Kiitos, tytöt.

Agiliidetty on. Kohtalaisella menestyksellä. (Ei, en kisaa vielä tänä vuonna. Harkat vain oli.) Hauskaa puuhaa.

Olihan siinä muutakin: vanhempainiltaa ja lasten kuskausta harkkoihin ja synttäreille. Kotona on aika vähän ehtinyt olemaan. Käsityörintamalla olen yrittänyt nyt keskittyä yhteen työhön enemmän: Kuopuksen mekko saattaa Italian matkalla olla valmis ja tytöllä päällä. Kuvataan kun jaksetaan.

(SNY-raportointi jää vielä odottamaan lisääntynyttä vapaa-aikaa. Huomasinpa, että myös äitienpäivälahjat ja lasten koulukäsityöt on kuvaamatta ja näyttämättä... Joskus, joskus. Ajanpuutteen lisäksi on vieläkin (!!) vaikeuksia läppärin kanssa ja pöytäkoneelle on liimaantunut Keskilapsi niin tiukkaan, että saa sorkkaraudalla irrotella.)

Omituinen kuukausi: valmistuineita töitä yks pannulappu ja yks huivi! Tavallista vähemmän olen neulonut, mutta tosiaan kaikki on kesken mitä teen.