Onteloneulekaulaliinan (esitellään myöhemmin) lisäksi olen saanut valmiiksi parit sukat ja pari sytomyssyä.

Usaan vaihto-oppilaaksi mennessään (hui, lento ylihuomenna!) Keskilapsi vie perheen vauvalle tekemäni Lavanda-takin ja vanhemmille Java-sukat ja Monkeyt.

Java-sukat (Knittystä). 2,25 mm uudet pitsipyöröt, ML 2-in-1, ohut Ilun värjäämä sukkalanka (lankaklubista, öö, viime vuodelta?) 76 g. Huom! Uudet Succplokkerit! Nyt sukat näyttää hienoilta myös niistä irrotettuina.

Erilaiset "kiila"-kavennukset eli kavennus tuli keskemmälle jalan päälle eikä kantalapun sivuun. Myös erilainen varvaskavennus.

Fiilis: aika työläät ja tylsähköt neuloa. Nätit silti. Ei olis tarvinnu toisessa sukassa sekoilla kaapelin suunnissa...

Monkeyt. Itse kool aidilla värjätty ohut sukkalanka 105 g, varressa ML 2 mm pyöröllä 2-in-1, 2 mm sukkapuikot kannassa ja terässä.

Fiilis: ihan kiva ja nätti. Ei ehkä kaiken sen hypetyksen veroinen malli, mutta voisin tehdä toistekin.

Sitten sytomyssyilyyn. Mulla on puikoilla jo kuudes tässä kuussa. Olen kommentoinut viime vuoden Tays-piirin keräysblogiin, lähettänyt Lankamaailmaan meiliä että rupeaisivat kerääjiksi, lähestynyt vinkkaamalla Aamulehteä - mutta ihan tyhjin seurauksin. Heikkona hetkenä jo mietin, että rupean itse keräysvastuulliseksi, mutta en taida luottaa omiin voimavaroihini. Luulisi, että täälläkin taas myssyjä tarvittaisiin, ovathan ne osassa muuta maatakin loppuneet ja sairaaloihin kerätään uusia päähineitä sytostaattihoidossa hiuksensa menettäneille... Mitäs tehtäisiin? No, toistaiseksi neulon näitä ja jemmaan kotiin.

Foaming waves, 4 mm puikot, Novita Puro Batik, 46 g. 84 silmukkaa.

Foaming waves, Novita Miami, 31 g, 4 mm puikot. 84 s.

Sininen samanlainen puikoilla. Yritän olla neulomatta sukkia syyskuun alkuun asti, kun silloin alkaa Sukkasato. Sukkamalleja katselen "sillä silmällä".