Itselle muistiin: Tähän voisi lähteä mukaan. Mysteerihuivi, maksullinen mutta aika halpa. Puoliympyrä tai kuunsirppi, jos oikein ymmärsin. Alkaa kesäkuun puolivälissä.

Kuvaamatta on neuleet. Huivi olisi, mutta odottaa pingotusta ja kuvausta. Koira olisi, mutta odottaa kaveria (ja silmiä ja kirsua). Sukat on vaiheessa ja muut neuleet ei etene.

Olen keskittynyt kuoroiluun. Huomenna on tärkeä konsertti. Vielä voisitte päättää tulla katsomaan ja kuulemaan maallista, osittain kepeää, kirpeää, haikeaa, sydämeen käypää kantaattia Anders Chydeniuksesta. Tampereen steinerkoululla klo 15 huomenna lauantaina. (Liput 10 / 5 €, perhelippu 20 €)

Agiliytyssä siirryttiin ulkokentälle! Koira ei karannut, vaikka kahtena keväänä on (kaksissa) ekoissa treeneissä lähtenyt tielle autojen perään! Saavutus tämäkin. Ilmottauduin useampiinkin kisoihin nyt touko- ja kesäkuussa. Kunhan kuorot loppuu kesälomille, voin keskittyä tähän.

Lasten ja omia terveyteen liittyviä menoja on ollut aivan liikaa viime aikoina. Olen ihan näännyksiin asti niissä rampannut. Omiakin verenpaineita ja rintakipuja tutkitaan. Ostin kotiin verenpainemittarin ja ekg otetaan lekurissa maanantaina.

Keskilapsen vaihto-oppilasvuosi lähestyy. Infoa tiedossa ja kielikoekin vielä. Perhe ei ole vielä selvillä (eikä siis paikkakaan, mutta USAan menee). Esikoisen ja Kuopuksen tanssiesitys on 22.5. Kiirettä tämä kevät.

Tällä viikolla on ollut menoa joka ilta. Tänään saan hengähtää. Jos vaikka pientä valkoista koiraa neuloisi...