Ei kukaan usko, että teen käsitöitä, jos ei niistä ole kuvia. Eihän?

Olen ollut oikein kiltti ja puurtanut keskeneräisiä valmiiksi. Nyt on valmiina kämmekkäät. Eli UFO -> FO jälleen kerran. Olen kiitollinen, että aloitettiin porukalla tämä tempaus! Tuntuu hyvältä saada pois kuleksimasta noita keskenjääneitä. Lanka ei ihan ole omanväristä kuitenkaan. Harkitsen lahjoittavani pieneksi kiitoslahjaksi äskettäin saamastani avusta, mutta en tiedä kehtaanko. Omat silmät bongaavat koko ajan sen yhden harmillisen virheen, joka tuli tehdyksi.

Olen aivan ihastunut uuteen neuleeseeni. Siihen puuvillaiseen Lehmus-huiviin. Siitä tulee ihana, ihana, ihana! En ole sitä vielä kovin paljoa tehnyt, mutta hyvä on verestää pitsinneulomista ennen isompaa urakkaa.

Mystery Stolea varten olen tehnyt kolmella eri puikkokoolla koetilkut. Taidan tehdä varsinaisen huivin (vai hartiahuivin vai miten se pitää kääntää) 3,5 mm puikoilla... Merinosilkki on upea lanka, toivon kovasti, että taidot ja hermot riittää toteuttamaan tuon 'mysteerin'. Niille tiedoksi, joille idea on vieras: ohjetta saa palan kerrallaan viikottain. Aloittaessa ei siis voi tietää mitä oikeastaan tekee... Jännää.