Just huomasin, että blogissa on ollut kävijöitä jo 100 000! Ihan kä-sit-tä-mä-tön-tä! Kiitos, lukijat ja vierailijat!

Laitetaanpa pystyyn ARVONTA, josta palkintona ihan mitä sattuu pakettiin päätymään! En tiedä vielä itsekään! Saattaa olla itse tehtyä, tai tarviketta sinulle tai namia tai mitä mieleen juolahtaa. Koska Inside Out täyttää 5 vuotta 15.11.2011, laitetaan arvonta päättymään vasta sinä päivänä illalla puoliltaöin. Osallistut laittamalla tähän kirjoitukseen kommentin. Laita jotain  terveisiä minulle, kirjoita vapaavalintaisesti jotakin ja hups - olet mukana arvonnassa. Yksi arpa per pää.

**********************

Alkoi muuten lapaskuu. Mukana ollaan Tumpputuvassa. Sain eilen päättyneeseen sukkasatoon vielä yhden parin pukinkonttiin menevää valmiiksi. Puoliso kun ei täällä käy lukemassa, voin näyttääkin tämän hämärän kuvan sukista:

Uuden Ullan Merenkulkijat. Koko 47, puikot 3,25 mm ja O(p)i villasukka 7 veljestä 140 g. Ohje oli selkeä ja kiva neuloa, suosittelen muillekin.

******************************

Lokakuussa valmistunut n. 567 g

keeppikauluri n. 250 g

Leyborn-sukat 64 g

mansikkamaa-sukat 71 g

Kuuran junasukat 42 g

Merenkulkijat 140 g

Lokakuun lankaliikenne 1 913 g

Kuopus käyttänyt -2g

saatu jämiä projektiin 238 g

ruskeaa villalankaa 201 g

O(p)i villasukka seiskaveikka 147 g

Virosta 1 329 g

=> Tarttis neuloa enempi, kun on tuota lankaa tullut taloon... Ei vaan, tilastoa vääristää, kun olen tehnyt isompaa, joka on kesken. Valmistuisikohan marraskuun aikana? Lokakuussa valmiiksi asti siis neljät sukat ja yksi kaulahärpäke.