574341.jpg

Ei lyödä ketään eikä mitään, mutta tänään oli taas Ihana Postipäivä! Vuorelman Vetoa auringossa kuvattuna yllä nähtävissä on. Voin luvata, että tällä on ilo korvata Seitsemän Veljestä! Tuntuu heti pehmeämmältä. Tilasin vain yhden vyyhden samalla kun hankin värikarttoja ja Addeja. Pyysin sokkona 'mitä tahansa vihreää' ja sain tuota vaaleampaa. Kaunis väri. Katsotaan muotoutuuko sukiksi vai muuksi. Tätä lankaa hiplatessa ajattelin, että tässäpä oivallinen käyttöneulelanka. Puseroiksi sopisi vaikka. Ja värejä löytyy mukavasti.

574338.jpg

Puikkokuvaa rumempaa tuskin on, mutta kun mä tässä vain hehkuttelen, että onpa puikkoja, hyviä ja kivoja...! Kyllä nyt kelpaa suihkia silmukoita!

574325.jpg

Lisäksi olen onnekseni voittanut Auran blogin arvonnassa. Siellä kyseltiin lempparivärejä, ja vaikka tiedän, ettei Aura itse tykkää oranssista, sain sitä lahjaksi. Tykkään ihan forte fortissimo! KIIIITOOOS!! (Kuva paljastaa, että mukana oli söpö kortti ja namuja ja teetäkin. Hemmottelua aivan!)

574329.jpg

Tällä kertaa ihan oikeasti teen ITSELLENI sukat, kunhan ehdin korkkaamaan nuo Fortissima Socka kerät. Olen katsellut sukkakirjoista jo malleja, jotka kaipaavat yksiväristä lankaa. Nyt on. Jihuu!

Näytän vihdoin myös miltä näyttää Rouva Oranssi. Rillit ja silmät esiintyivät blogissa alkumetreillä, ja käsiä ja takaraivoja on nähty. Syy: tahdon näyttää miten meillä välillä neulotaan. Koira ei saa yksin olla sohvassa. Luvan kanssa tulee syliin ja on nyt viihtynyt sylissä. Tässä me vappuna teemme lahjasukkaa yhdessä. Huomatkaa rento asento. Hartiat vain jännittyy, kun pitää neiti Pastoria väistellä. Alakuvissa näkyy neulomisen vauhti.

574321.jpg

574323.jpg574324.jpg