Yksi mistä tykkään kuin hullu puurosta on laulaminen! Sooloilu ei ole kivaa tässä lajissa, mutta kuorolaulu se on nastaa. Se on kyllä sellainen tylsyyden ja vanhanaikaisuuden klisee, että hoilaa kuorossa, mutta oikeasti se on niin kivaa kuin voi olla. Mulla on sydän riemua täynnä usein harjoituksissa. (Kotona en treenaa lasten painostuksen takia lähes ollenkaan.)

Tänään piti olla superharjoitukset, 6 h, mutta laulettiinkin noin normaali harjoitus eli 4 h. Kuoronjohtaja vääntäytyy tänne asti Lahdesta, joten treenit on keskimäärin kahdesti kuukaudessa. Tänään oli kyllä aistittavissa lähestyvän konsertin pikkupaniikkia, ja lauleskeltiin mitä sattuu. Osataan me osa niistä biiseistä. Huh.

Rohkeille ja ennakkoluulottomille lukijoille esitän tässä kutsun: Joulukonsertti Vanhassa kirkossa (Keskustorilla) lauantaina 2.12. kello 18. Käsiohjelma 5 €. Tapahtuma ei ole tuskallisen pitkä, ja sillä rahalla saa virnistellä meidän yrityksille niin paljon kuin haluaa. (Ääneen nauramista en suosittele.) Ajoittain voi olla vaikka kaunistakin musiikkia - puolivahingossa. Kevääksi tulee sitten ihan erilaisia lauluja, kauneutta en kommentoi tässä ja tänään.

Olkoon kuoron nimi yllätys niille, jotka todella tulee. Ei ole erityisen tunnettu kokoonpano. Olen laulanut tässä porukassa jo vuosikaudet, olisiko viides talvi menossa. (Hauskaa porukkaa, eikä pidetä laulukokeita -> saa liittyä seuraan jos tahtoopi.)