Sukkasadossa toinen pari valmis. Lasten sukat kokoa 26, Nalle + muu villalanka raidoissa. Puikot 3 mm, 40 s, peruskamaa. Menossa Annen kummiperheeseen.

949292.jpg

Oma kamera taisi hajota. Nyyh. Kuva otettu töissä. Taustalla työpäivieni ilo: kukkia omasta kukkapenkistä. Ilahduttaa. Toinen ilahduttava aina aamuisin ajellessa on Suomen luonto. Nautin syksyn väreistä, järvestä tyynenä ja aaltoisena, taivaan pilvistä ja väreistä. Yleensä olen hyvällä tuulella töihin tullessa. Kertonee siitä, että on vihdoinkin kiva työ.

Aamulla harrastin lankojen muovipussitusta ja akrobatiaa pussien kanssa henkilövaa'alla. Erittäin epätieteellisen epätarkasti punnittuna tämänhetkinen lankamäärä on valitettavasti 14,5 kg eli langaton lokakuu on tarpeeseen. Kuukausi sitten alkoi - 10 % -yritys ja olen siis plussalla 500 g. Oma paino on miinustunut vain 700 g eli ei ihan hyvä tilanne sekään. (Ei onneksi plussaa.)

Vaihtolapaset ovat valmiit! Kuva vasta kun ovat perillä TuuliS:llä. En ole jälkeen ihan tyytyväinen, mutta pakko kehdata lähettää.

Ei paha aloitus lokakuulle: eka päivän iltana kahdet valmiit tuotokset. :-)