Poikkeuksellisesti koira-asiaa ekaksi, kun tää on iso juttu. Kisattiin kolmissa kisoissa seitsemän agilitystarttia viikon sisällä.Ensin neljä hylättyä tulosta, sitten kolme nollavirheellistä ja sen myötä nousu kakkosluokkaan! Oikeasti: kaikki kolme nollaa kolmen päivän sisällä! Sunnuntaina Hämeenlinnasta yksi, tänään kotikentällä kaksi!! Ja takaisin käsityöblogin aiheisiin...

Kohta alkaa Kesäyön Hullutukset! Valmistauduin mm. pusertamalla valmiiksi kaksi uutta työtä.

Skew:t Dropsin Fabelista, 79 g. Kakkosen pyöröllä yksi kerrallaan. Hauska malli, koko ajan tapahtuu. Tein ihan ohjeen  mukaan, jopa kerrokset jalkaterään. Silmukointi kantapäässä neulomalla (alku ja loppu jäi epäsiistiksi, muuten tekisin näitä monta paria lisää). Fiilis mukava. Hauska neuloa. Äkkiä kun piti päästä aloittamaan, oli tämä "raidallisin" varastoni langoista. Upein jälki tulisi, kun olisi selkeästi kapearaitainen lanka. Ehkä vielä joskus. Koko 39-40, menisi itsellekin, en tiedä vielä kenelle annan. Lapsille jollekin?

Lehtipitsijakku. Modan ohjeen mukaan, muutettuna vain alaosa yhtenä osana kainaloihin asti. Nomotta Sachenmeyerin Micro-lankaa 315 g. Liukas, kiiltävä, viileä, ihan miellyttävä akryyliksi. Eipä ainakaan kutita, toivottavasti ei hiostakaan. Mikrokuitua siis. (Lanka joskus joltain neulojalta netin kautta ostettua, kauan sitten.) Itselle, koko 42.

 

Näinpä saan saldoksi:

Toukokuussa valmistunut 641 g

Ruskea pikkukoira 33 g

Lumivalkea pikkukoira 33 g

vihreät Fabel-sukat 79 g

merinosäärystimet Lumiprinsessalle 35 g

perussukat kärjestä Keskilapselle 67 g

Skew:t Fabelista 79 g

Lehtipitsijakku 315 g

Huhtikuun lankaliikenne 311 g

 Ruskea Drops Lima 200 g

Pistaasi Drops Lima 196 g

Ruskea Fabel 94 g

Schoppel Wolle Lace Ball 103 g

Drops Lace 301 g

Kipuapusilkkivilla 151 g

Koululle askarteluun - 734 g

Paljon on mennyt (ja tulee menemään) aikaa agilitykentillä. Tulostakin on saatu! Silti vielä iltapuhteiksi siivoilen käsityökoria KYH:tä varten. Huomisesta alkaen joka päivä juhannukseen asti pitäisi aloittaa uusi neule- tai virkkaustyö - ja saada valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Jälkimmäiseen en usko kykeneväni, mutta yritän! Olen jo kerinyt valmiiksi (köh, viime lauantaina Nokian Lankaruudusta ostamani) Kipuapusilkkivillan ja violetin huivilangan. Kerijälaitteeni tekee nykyisin huonoja keriä, langat menevät tuhannen solmulle, joten kerin käsin palleroita. Olen myös etsinyt ohjeita ja kaivan nyt iltasella esiin muutamia lankoja ja puikkoja ohjeiden kera koppaan (ja kaikki muu sieltä pois). Huomenna onkin iltaohjelmaa agilityn talkoiden merkissä niin paljon, että aloittanen töissä ruokatunnilla jotain pientä myöhemmin jatkettavaksi. Kivaa odotella mitä kaikkea kanssaneulojat Kesäyön Hullutuksiinsa keksivät. Itse voisin lisätä aiemmin  miettimiini vaihtoehtoihin:

  • kipuapulämmittimiä Äidille
  • jotain hahtuvasta
  • Villaa ylle -keräykseen jotain Nalle-langoista

 Ai niin. Vauvalahjoja kun ajattelin tehdä varastoon, tulikin yksi yllättävän kiireinen lahjaneulomistarve! Ystävä sai raskausmyrkytyksen, ja muutaman päivän sairaalassa lepäiltyään synnytti pikkuruisen pojan: 41 cm ja noin 1,5 kg. Mistäs saisi ohjeita noin pienelle? Saa vinkata, linkittää, vihjata ja valistaa! (Joku sanoi neuloneensa baby bornin vaateohjeella, suositteleeko kukaan? Saattaisi jostain kotona olevasta lehdestä löytyä ohjeita.) Googlettamalla en keskosen neuleita löytänyt.

Loppukevennyksenä, kun kerran aloitettiin lemmikkiasialla, niin päätetään myös siihen. Viljakäärmeemme Yusuf voi uudessa terraariossaan kiipeillä myös katossa.