Pitikin toivotella teille kaikille Hyvää Joulua jo hyvissä ajoin.

Joulun alus vain mennä vilahti tunteiden myllerryksessä niin etten koneelle tokeutunut. 20.päivä sain tiedon, että Keskilapsi joutuu keskeyttämään vaihto-oppilasvuoden eikä ole jouluksi paikkaa minne mennä, joten hän saa pikana paluulentoliput. Sitten 22. päivä hän aloitti kotimatkansa ja aatonaattona olimme vastaanottamassa Helsinki-Vantaalla. Tunteet tosiaan olivat niin sekaisin, ja olen muutenkin ollut sairastumisen partaalla, että olin muutaman päivän sairaslomalla. Nyt olo on vähän parempi ja aion kyllä huomenna mennä töihin.

Joulu oli rauhaisa, koko perhe oli koolla kun Esikoinenkin tuli meille ja Keskilapsi oli palautunut Suomeen. Kolmeen pekkaan (Puoliso, Kuopus ja minä) saatiin kotikin harvinaisen sotkuttomaksi (mähän kärsin suuresti, kun ollaan niin kovia sotkemaan) ja ruoka oli herkullista. Kaikki traditiot suoritettiin sopuisasti: puuro, Lumiukko-elokuva, metsäkävely (Koira kävi järvessä uimassa!), sauna, ruoka, lahjojen jako.

Lahjoista. Olin ollut tosi kiltti, sain kivoja paketteja. Jopa joulupukille melkein sivulauseessa mainitsemani ("eihän  joulupukilla ole siihen rahaa, mutta olisi ihana jos") nojatuoli ja shiatsuhierontalaite siihen tuli perille! Kaikki lapsetkin antoivat harkitut ja kivat lahjat, ja käsityöaiheinen paketti tuli Katiilta Ravelryn Kaheleiden Parivaihdosta. (Tosin Koira ensin avasi sen muutamaa päivää etuajassa ja varasti sieltä suklaata.) Katiin lahja olisi pitänyt kuvata kun oli valoisaa, nyt ei enää ehdi.

Tein poskettoman määrän omatekoisia lahjoja tänä vuonna! Nyt ne ovat julki Joululahjat 2011 -sivulla. (Klik, käykää ihmeessä katsomassa!) Suuritöisin oli torkkupeitto/päiväpeitto Esikoiselle uuteen kotiin. Sitä tein kolme kuukautta!

Nyt voisin neuloa itselleni tai sitten tarvesukkia perheelle. Melkein ei jaksa.

Parina päivänä tein Wurm-pipoa, mutta siinä oli tylsät värit, panen purkuun. Samalla mallilla sitten joskus kivemmasta langasta.

Hiljaisesti kohti uutta vuotta. Hauskaa, että nyt voi näyttää neuleet sitä mukaa, kun niitä valmistuu.