Meitsi lähtee kohta kiekumaan julkisesti työväenlauluja. Jepjep. Tulee lapsuus mieleen.

Kiitos kommenteista. Lämmittää. Olokin on sellaista vuoristorataa, välillä ihan jees. Vaikka laulaessa. Ja koirastakin tykkään, sillä on tänään nimpparit...

Käsityörintamalta: Maanantai-illan olin agiharkoissa, tiistain vanhempainillassa, keskiviikkona lauluharjoitukset... Väsyttänyt on ja eilen otin päännollausta sohvalla tikkuilemalla nämä sukat valmiiksi. Peruskauraa, ilman ohjeita kuten näkyy.

1515035.jpg

Flotte Sockea, puikot jotku, 52 s, kärkialoitus, tiimalasikantapää. Koko kai 38-39 eli jollekin joskus annettavaksi. Väritkään ei kävisi kuin kuopukselle, se näitä jo haaveili, mutta oli sen verran leveät että päätin tehdä tahallaan hänelle isot, onpa varalla sukat jos jollekin haluaa antaa. Loppupunnituksessa hämmästyin, lankaa meni vain 48 g, lopppukerät painoivat 49 g, eli jos tahdon Kuopukselle samasta langasta sukat, lanka riittää kyllä. Ehkä jotain muuta välillä. Parista huivista voisi tehdä edes toisen valmiiksi. Mukava välityö tämä sukkapari, rentoa neulontaa. Raidottui kiltisti, mutta ei mun lempiväritys. (Miksi tuolla on tuota vaaleansinistä? Livenä aika babyblue.)

Tästä päästään HUHTIKUUN NEULESALDOON:

Huhtikuussa valmistunutta -> 284 g

Snicket-sukat 61 g

Silmiä särkee -sukat 74 g

Minttumaari 81 g

jollekin vauvalle jotain (no ei omalle!) 20 g

Elokuun marjat -sukat 48 g

Lankaliikennettä tässä kuussa -> + 1 880 g   ;-D

Ostettu: OnLinen kuviosukkalankoja 1 600 g, Austerman Stepiä 200 g

Saatu: Mokkasukkaa 100 g

Kuopus käyttänyt: n. 20 g mun lankoja

***

Ollut erityisen sukkaisaa valmistuneiden puolella. Neulonut olen ajallisesti paljon myös huiveja, valmistumista odotellaan. Puikoilla ahkeraneuleena myös Pinwheel, valmistuukohan toukokuun aikana? Kalenteri on ihan pullollaan tapahtumia, en tiedä ehtiikö tässä ollenkaan neulomaan.

Tein illalla pikamunkkeja. Nam. Näihin tunnelmiin, toivotan kaikille omassa toivomassaan suhteessa hauskaa ja rentouttavaa vappua.