Vielä on kesää jäljellä, jos on lehtijuttuihin uskominen. Lämpimin kesä 23 vuoteen, ja lokakuulle asti saattaa riittää tavallista lämpimämpiä säitä. Heinäkuu silti loppu nyt.

Sain startitiksen ja aloitin kahden päivän aikana ensin ohuilla puikoilla + langoilla kahdet sukat ja sitten rupesinkin koukuttamaan jakkaranpäällisiä, kun löysin Puro Batikia poistokorista halavalla. Ideaa päällisiin jaarittelen täällä (postauksen ihan lopussa). Nyt oli sitten toteutuksen aika. Ja valmista tuli tänään.

Virkatun liinan ohjeella pyörylät. Lisätty ketjusilmukkaiset sidontanauhat ja kiinnitetty kulahtaneiden kirpputorilta taannoin ostettujen jakkaroiden päälle. Novitan Puro Batik 70 + 68 + 68 g, virkkuukoukku 4,5 mm. Fiilis: oukkei.

Yhteensä heinäkuussa valmistui hurjasti kaikkea - ensin KYHit valmiiksi ja sen jälkeenkin puikkojen paukuttelua ja koukun heiluttelua eli yhteensä noin puolitoista kiloa. Vaan ostinpa yhteensä melkein kaksi kiloa lankaa (joista jo noin 800 g on valmiina tuotteina).

Heinäkuussa valmistunut 1 520 g

KYH22: silkkinen Mussukka-myssy 19 g

KYH17: ruskeat Nalle-lapaset 48 g

KYH4: Stripe Study Shawl 179 g

KYH2: keltainen Etiopia-nuttu 58 g

KYH23: paksut leijonasukat 103 g

KYH5: vaaleanpun. junasukat 46 g

KYH13: v.pun huivihattu 52 g

KYH16: Mystic Midsummer Wreath 67 g

KYH20: Kromosomisukat 77 g

KYH14 hahtuvalapaset 47 g

Lavanda Kuopukselle 618 g

Eka jakkaranpäällinen 70 g

Toka jakkaranpäällinen 68 g

Kolmas jakkaranpäällinen 68 g

Heinäkuun lankaliikenne 1 939 g

Pirtin kehräämön vihreä-oranssi 134 g

Novitan Jussi 604 g

Vilma 189 g

Fame Trend 107 g

Gjestal Maija 102 g

 Puro Batik 503 g

Novitan 7 veljestä O(p)i Villasukka 300 g

Elokuussa on suunnitteilla laittaa Keskilapsen amerikanlaukkuun mukaan isäntäperheelle tuliaisiksi neuleita. Nyt puikoilla olevat Monkeyt äidille ja Javat ja isälle ja pikkuiselle Lavanda (kokoa 1v). Jos ehdin. Tässä alkua Monkeystä, itsekoolaamaa lankaa.

Puolisolla loppuu tänään 5 viikon loma + muut vapaat ja alkaa työt uudella työnantajalla. Tytöillä on pari viikkoa vielä lomaa. Keskilapsi lähtee Usaan vuotta viettämään muutaman viikon päästä. Esikoinen pyrähti 10 päiväksi seikkailemaan Italiaan ystävättärensä kanssa. Viikonlopun muina kuin käsitöinä on ollut mukavaa touhua: annettiin yösija Äidille ja Äidin miehelle (samalla sain annettua yhdet sukat ja vietäväksi M-tädille huivin), uitiin kolmeen otteeseen, osallistuin Koiran kanssa agilitykisoihin. Huomenna on taas arki, mutta ehtiihän iltaisin vaikka mitä.

ps. Perjantain ostokset siis 503 g Puro Batikia (voikos niistä tehdä sytomyssyjä vaikka on keinokuitua?) ja 300 g Novitan 7 veljestä O(p)i villasukkaa pikku-Lavandaa varten.