Niin ne lapset lentää pesästä. Keskilapsi on nyt siellä Usassa vaihdossa ja tänään Esikoinen allekirjoittaa vuokrasopimuksen omasta kodistaan. Löytyi aivan ihana puutalon yläkerran vuokrayksiö: remontoidaan parhaillaan, tulee uutta keittiökalustoa ja upouusi veski ja suihku. Kävelymatkan päässä tyttöystävältä, tanssistudiolta ja keskustasta. Melkein metsän vieressä, pientaloalueella. Vielä kohtuuhintainenkin. Onnea ja menestystä tyttärelle! Muutto on sitten marraskuun alussa.

Miten mä opin viisihenkiseen perheeseen tottuneena kokkaamaan kahdelle? Puoliso on reissutöissä joten arkisin meitä on kohta kotona vain minä ja Kuopus. Viikonloppuisin sitten Puolisokin. Hyvä puoli sinänsä, että jos jää tähteitä ruuasta, saan töihin lounasta.

Käsitöistä: kauhea into päällä moneen juttuun. Useimmat on joululahjoja tai muita salaisia. Vähemmän tulee näkymään blogissa vielä.

Ai juu, huomenna menen Tampereen Lankamaailmaan iltasella kuulemaan väriluentoa. Oikein paikka varattuna. Kivaa! (Juu, inspiraatioon liittyen on tulossa sieltä ostos. Pakko! Paineita saada toteuttaa itseään.)