Kun ei niistä valmistuvista viitsi huudella eikä näyttää kuvia, niin tässä tätä messujen jälkeistä muuta käsityöhön liittyvää. Ihan edessä ja takana oikeahkolla mukava, ohuenohut villalanka, jonka tulin ostaneeksi Raijalta Tampereen neuletapaamisessa (Handpaintedyarn.com:n Lace-villaa, väri Selva Negra, 187 g). Aivan ihanaa. Muut omistin jo aikaisemmin, nyt vain kerin Kuopuksen kanssa useammat kerät kerralla.

1102240.jpg

Auran blogissa voitin (taas!) arvonnassa ja sain kaunista tummanvihreää sukkalankaa, tyylikkään kortin ja todella hienon puisen virkkuukoukun (6 mm). Kiitos oikein paljon! Lahja oli perillä jo monta päivää sitten, mutta minä ja valo vasta tänään yhtäaikaa kotona.

1102236.jpg

Marraskuun neule- ja lankatouhut:

Valmistuneet työt -> - 685 g

Kuopuksen peruslapaset Jussista 49 g

pikkuruinen pussukka Kuopukselle n. 10 g?

Tychus Puolisolle 76 g

lapaset Puolisolle 79 g

yhdet sukat vaan 102 g

Pastorin vapaa-aikapaita 159 g

2 x Legs yht 20 g

2 x Kevät-huivi Legsille yht 5 g

salaista käsiin 49 g

hempeä huivi 136 g

Muuta langanmenekkiä tässä kuussa -> + 954 g

solmuuntunutta lankaa roskissa: - 10 g

Kuopus käyttänyt omiin juttuihinsa: noin - 20 g

arpajaisvoittona saatu Drops Alpacaa: + 150 g

messuilta kotiin kannettu: + 550 g

SNY:ltä hahtuvaa + 109 g

SNY:ltä silkkilankaa + 150 g

päiväkotiin askartelulankoja - 512 g

neuletapaamisen ostokset + 187 g

SNY:lle lahjoitettu - 350 g

arpajaisvoittona lahjoitettu - 100 g

Anti-Tickle messuhinnalla postitse + 700 g

Auralta Fortissima Socka + 100 g

LANKASALDO + 269 g marraskuun aikana. Voisi messujen jälkeen olla hullumminkin. Nyt on kuitenkin vaikea ehtiä neulomaan mitään. Todella epätodennäköistä saada isompia lahjaksi suunniteltuja valmiiksi. Saankohan edes ne pienemmät? Saas nähdä. Tänään meillä kuitenkin - siivotaan, uskokaa tai älkää. Ihan järkyttävä sotku ja pöly. Jär-kyt-tä-vä! Ei saada hyväksi, mutta jonkinlaiseen alkuun kuitenkin. Huh.

Eiliset parsonistien pikkujoulut olivat mukavat. Syötiin, juotiin ja saunottiin. Kiitos seurasta! Erityiskiitos R ja H järjestelyistä, ja H kotikyydistä!

Kuorossa meni yhteensä taukoineen 5,5 tuntia. Myyjäisistä viemisineen, astioiden muistamisineen ja leipomisineen selvittiin. En tainnut unohtaa tehdä mitään enkä jättänyt vääriä tavaroita mihinkään. Saavutus sekin.

Edessä alkuviikon pinnistelyt kouluteatteriesityksissä ja huomenna vanhempainillassa. Torstaina sukutapaaminen, lauantaina kuorokonsertti. Onneksi näistä voi myös iloita, kaikki ei ole pinnistelyä ja velvollisuutta. Saan tavata itselleni tärkeitä ihmisiä ja olla pois kotoa... Vaikka täällä on muotoutumassa vähän mukavampi ympätistö, kun vähän vielä jaksamme siivoilla. Puoliso on harrastamassa, Esikoinen kaverillaan. Keskilapsi, minä ja Kuopus nyhjäillään siivoamisen tapaista. Ei tahdo ihan voimat ja motivaatio riittää. Vähän kerrassaan. Minäkin nyt koneella 'tauolla' tai oikeastaan ruokalevolla. Puoliso paistoi herkullisen paistin, teki uunijuureksia ja sienisoosia. Nam!

Jos sitten menisi taas. Makkarin imuroin sillä välin kun likat noukkii olkkarista roinat lattialta.