Salaisuuksien kohde oli Ikolan Kaisa, Kerällä ja Kaisan tuumooksia -blogeista. Mukava nainen, helppo oli keksiä kaikenlaista kun pidettiin melko samantapaisista asioista. Ajatuksena oli aluksi lähettää joka kuussa jotain itsetehtyä, mutta ei se sitten toteutunutkaan.

Välillä laittelin blogikommentteja, ja tässä muut lähetykset.

ELOKUUSSA

Ensimmäiseen pakettiin valitisin Virkkaajan käsikirjan, kun olin sen itsellenikin hankkinut, ja näytti olevan hyvä opus jos ei vielä paljoa osaa virkata. Meille kun oli yhteistä se, että joskus virkataan, mutta ei vielä olla mestareita. Aika hiljattain oli Kaisa näyttänyt mukavia virkkuitaan.

787498.jpg

Itsetehtyä tahdoin Kaisan väreissä ja tein Hepsin ohjeella sukat. Valitettavasti ne levähtivät pingotuksessa, ja olivat sitten Kaisan siroon jalkaan isot.

787496.jpg

Mukaan pyöräytin parit virkkuukoukut.

Kaisa kertoo paketin saamisesta täällä.

SYYSKUUSSA

Neuloin sukkien jämälangasta pienet prinsessarannekkeet. Ihan muutama gramma jäikin lankaa. Muuta itsetehtyä en pakettiin laittanut, mutta Kaisan yhtä lempparia täytelakua sitten vähän enemmänkin.

941998.jpg

Sukkasato oli kuumimmillaan, joten sukkalankaa ja printattuja ohjeita oli mukana. Lisäksi maailman parasta ;-) huulirasvaa: Forever Living Productsin Aloe Vera & Jojoba -huulirasvaa. Metallisen nallekortin hankin sihteerimessuilta, kun muistin Kaisan kerran bloganneen omasta nallestaan.

Kaisan kirjoitus paketista täällä.

LOKAKUUSSA

Alkukuussa lähetin lohdutuskirjeen, kun oli niin pitkälle loppukuuhun päässyt se syyskuun lähetys. Vähän teetä... (Kaisan postaus.)

Otin riskin, että tälläävät nimelläni olevan kuitin pakettiin, kun tilasin kirjan Book Depositorystä. Siellähän on kätevää, kun vaikka joka kirjalle voi ottaa eri lähetysosoitteen. (Eikä tule postituskuluja, vink vink vain muillekin.) Eihän Kaisa ehkä ihan niin paljon tee salapoliisintyötä, että oikeasta nimestäni löytäisi oikeaan blogiin. Blogihenkilöllisyyttähän tässä on varjeltu salaisena. Sitäpaitsi loppusuoraahan lokakuu alkoi ollakin. Kuitissa oli nimi, tietysti. Silti luulen, että kirja ilahdutti.

Socks Socks Socks: 70 Winning Patterns from

Jossain välissä paiskasin Kaisaa vielä lehdellä.

949318.jpg

MARRASKUUSSA

Muka-kiireisenä aikana en meinannut saada itsetehtyä aikaiseksi, vaikka oli jo lokakuussa jäänyt se väliin. Halusin tehdä maskotin, kun keväällä tein Aurallekin Nasun. Jotain talvisempaa. Liekö kuitenkin käynyt mielessä kevät ja pääsiäinen, kun päädyin huovuttamaan Legs-pupua ja tein sille vielä Kevät-huivin harteille! Ei siitä mielestäni pupua tullut, vaan ötökkä, möttiäinen, tyyppi tyypperöinen. Kuvassa niitä on kaksi, koska toinen lähti blogiarpajaisvoittona Teisalle.

Tässä puput kiipeävät lankakerän päälle. Palelevat, haaveilevat keväästä huivit niskassa. (Huom. Sama lanka kuin sukissa elokuussa ja rannekkeissa syyskuussa. Sainpa 'punaisen langan' näille lähetyksille.)

1078497.jpg

Onpa huisit maisemat täältä korkealta, onneksi on kaveri turvana. Kuumakin tuli kiivetessä. Heitettiin huivit pois päältä.

1078498.jpg

Pakettiin sujahti lisäksi lankaa (neljä kerää Lanettia, yksi Sisua ja yksi Tennesseetä) ja nameja. Kahdessa eri kirjekuoressa, ja kirjeen ensimmäinen sivu mukana.

1078499.jpg

Seuraavana päivänä postitin kirjeen toisen sivun jossa paljastin itseni ja viimeiset lahjukset, Tampereen Kädentaitomessuilta (jonne Kaisa ei päässyt) hänelle ostamani puiset puikonpidikkeet ja Pipi-tyynyn, jolla voi ikäänkuin puhaltaa kivun pois. Tyyny voidaan lämmittää tai kuumentaa tarpeen mukaan.

1080051.jpg

Kaisa kertoo paljastuksesta blogissaan.

*******************************************

Itse sain paketteja Marjukalta Tämmöistä nyt -blogista ja ilahduin niistä kaikista suuresti. Salaisuus säilyi loppuun saakka, en osannut arvata lähettäjää.

En toista kaikkia raportteja uudelleen, vaan tässä linkit.

Blogikirjoitukset saaduista paketeista: elokuu, syyskuu, lokakuu, marraskuu.

KIITOS vaihtoleikistä! Kivaa oli!