Koetapa saada yhdeksänvuotias suostumaan kesken nintendopelin neulekuvaukseen ulkona pakkasessa. Juu. Kärsimättömästi ja nopeasti napsaistu on kuvat.

Dropsin malliston jakku. Rellanan Naturaa 290 g. Kasin puikot. Lurtsahti kastellessa muodottomaksi, ja kuivatus ei ollut ihan onnistunut. Käyttöön joka tapauksessa. Neuloutui kolmessa päivässä, kuivatteluun/kuositteluun, nappien ompeluun ja kuvaamisen odotteluun meni toiset kolme päivää.

 

Mitäs muuta mä teen, no sukkia. Kangaskasa teki ensin, moni muu perässä. Tässä vaihekuvaa, kun aurinko pistäytyi keskiviikkona. Nyt on jo toinen sukka melkein kantapäässä.

Olen siis ostanut, kahta väriä Novitan Tico Ticoa, yhteensä 197 g. (Hintavertailu. Turtolan Citymarket: 4,95 € / kerä. Kalevan Prisma 4,50. Valtaväylän toisella puolella Halpaa-Hallissa 3,95. Arvatkaa vaan oliko viimeksimainitussa melkein tyhjät hyllyt.)

Elämä on kuorolaulua ja kotitöiden välttelyä. Käsitöistä houkuttaisi se monien toteuttama pinaattitunika, mutta siinä on jotenkin pelottavan monimutkaiselta tuntuva ohje. Koko ajan pitäisi kytätä kavennuksia tai levennyksiä ja laskea kerroksia. Mietitään. (Tai innostutaan, katotaan nyt.)