Mulla on ollut usein onnea blogiarvonnoissa, ja kivaahan se!

Jo jonkin aikaa sitten voitin Juulilta palkinnon, joka tuli noin viikko sitten. Tässäpä kuva mukavasta yllätyksestä. Kiitos!

1139740.jpg

Namskis-suklaata, iso hyödyllinen hakaneula silmukoiden pitelemiseen ja Kitten Mohairia oranssina. Mulla on muutama yksittäisiä keriä mohairia. Mitähän keksisi? Pitäisiköhän vihdoin opetella salomonit ja väkertää Modan suorat huivit niistä? Siinä voisi olla ideaa. Ehtisi vaikka jouluksi, jos tahtoo.

Sitten sain myös mystisen Marimekon kuoren.

1139718.jpg

Mukana ei ollut viestiä, mutta koska aikaisemmin olin saanut osoitetta kyselevän sähköpostin, arvelen tämän olevan arpajaisvoitto neuleblogeista tehtävän gradun kyselyyn vastanneille. Voitin sielläkin ja palkinnoksi luvattiin jotain neuleaiheista! Tätä oli sisällä:

1139714.jpg

Tuikitarpeellisia ja hyödyllisiä hienouksia tässäkin: addin pitkät hakaneulat (näin pitkillä saa vaikka kauluksen silmukat tai jotkut talteen), addin puikonpäänallet, heijastinlankaruusukkeen rintaan kiinnitettäväksi (takana hakaneula valmiiksi) ja - myös tarpeellista - suklaata.

Kyllä mun kelpaa. Neulontalomaa, jalka ei levossa enää särje (pienen seisoskelun tai liikuskelun jälkeen kyllä) ja hemmottelua.

Vielä nallet odottamassa työkomennusta. (Oi, tätä pimeän vuodenajan riemua.)

1139727.jpg

Olen neulonut. Perjantaina oli siis kesken 4 lahjaa + yksi viimeisteltävä. Näistä vain yksi on enää kesken. Lisäksi aloitin kolme uutta. Uusista yhdestä on tehty kolmasosa, toisesta on jäljellä noin viidesosa tai vähemmän, kolmas on kokonaan valmis. Enhän mä voi paikalleni käskettynä juuri muuta tehdä kuin neuloa! Paitsi yksi noista oli virkkaustyö. (!) Se Auran lähettämä (kiitos taas!) puinen virkkuukoukku tuntui Mamboa päätellessä niin hyvältä käteen, että vähän kokeilin virkata yksinkertaista juttua, ja kohtapa oli yksi lahja valmiina.

Olen vaihtanut kahdella kepillä kulkemisen yhteen keppiin. Ilman ei parane kävellä. Jalka kestää muutamia askelia, mutta kipeytyy. Mitä sitä kiusaamaan, kun on käsketty levätä. Sama nilkkahan on venähtänyt tänä syksynä vähän kolme kertaa aikaisemminkin. Nyt kipu on ihan uudessa ulottuvuudessa. Täytyy varoa ettei mene uudelleen ja vielä pahemmin. Selvisin vähän niinkuin varoituksella. (Töistäkin soitettiin vain kahdesti. Oli oikeasti kysyttävää.)